Logo

Αργυρό για τον Σάββα Θώμογλου στους Πολυεθνείς της Κύπρου

Ο Σάββας Θώμογλου του Ν.Α.Σ.Η. κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στα 200μ. ΠΡΟΣΘΙΟ στους Πολυεθνείς Αγώνες Κολύμβησης Νέων (Multination Youth Swimming Meet) που πραγματοποιήθηκαν στις 2-3 Απριλίου στο ολυμπιακό κολυμβητήριο της Λεμεσσού της Κύπρου.

Συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, ο επίλεκτος αθλητής του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Ημαθίας κατάφερε να ανεβεί στο δεύτερο σκαλί του βάθρου, σημειώνοντας χρόνο ο 02.24.33 στα 200μ. ΠΡΟΣΘΙΟ.

Στους αγώνες πήραν μέρος 155 αθλητές/τριες από έντεκα χώρες: Αυστρία, Βουλγαρία, Ελλάδα, Βραζιλία, Φιλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία, Τσεχία, Ελβετία, Ισραήλ και Κύπρος. Ο Σάββας Θώμογλου επιλέχτηκε μαζί με άλλους 15 αθλητές και αθλήτριες από 13 Συλλόγους Πανελλαδικά να εκπροσωπήσει τη χώρα μας με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, ως αθλητής της Προεθνικής Ομάδας Νέων-Νεανίδων 2015-2016.

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας και στον ομοσπονδιακό προπονητή του Τάσο Παπαδόπουλο για την επιτυχία αυτή. Ο Σάββας είναι ένας αθλητής πολλά υποσχόμενος για το μέλλον της κολύμβησης. Νιώθουμε περήφανοι που έχουμε έναν τέτοιο αθλητή στο Σύλλογό μας. Η Βέροια και η Ημαθία γενικότερα, πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για τα "κατορθώματα "του νεαρού κολυμβητή του ΝΑΣΗ σε πολυεθνές πλέον επίπεδο!!! Πολλά συγχαρητήρια και στην οικογένειά του.» δήλωσε η Πρόεδρος του Ν.Α.Σ.Η. κ. Αρίστη Κουκουρίκου.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb