Ο ΝΑΣΗ έκοψε την βασιλόπιτα - Βραβεύσεις αθλητών

koukourkoy nash pita

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 πραγματοποιήθηκε η κοπή Βασιλόπιτας για το 2016 του Ναυτικού Αθλητικού Συλλόγου Ημαθίας (Ν.Α.Σ.Η.) στην αίθουσα SALA του πολυχώρου ΕΛΙΑ. Αρχικά, η Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Αρίστη Κουκουρίκου καλωσόρισε τους αθλητές/τριες, τους γονείς τους, τα μέλη και τους φίλους του Ν.Α.Σ.Η. και τους ευχήθηκε το 2016 να είναι μία χρονιά επιτυχιών σε όλους τους τομείς της ζωής. Ιδιαίτερα για τους αθλητές, ευχήθηκε πολλές διακρίσεις και κατακτήσεις των στόχων που θέτουν κάθε φορά. Αφού παρουσίασε τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. και ευχαρίστησε το προηγούμενο Δ.Σ. για το έργο του, η Πρόεδρος αναφέρθηκε σε μελλοντικές δράσεις και συνεργασίες του Συλλόγου αλλά και σε ευρωπαϊκά προγράμματα ανταλλαγής αθλητών στα οποία σκοπεύει να συμμετέχει, με στόχο τόσο την αποτελεσματική λειτουργία του όσο και το άνοιγμα προς την κοινωνία.

Η κ.Κουκουρίκου έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην παρουσία του Αλεξάντερ Κραβτσούκ στο προπονητικό team του Συλλόγου, που θεωρείται, βάση των αθλητών που έχει αναδείξει πανελληνίως, ως ένας από τους καλύτερους προπονητές στην Ελλάδα.

Επίσης αναφέρθηκε στους αθλητές του συλλόγου Στεφούδη Ιωάννα (κολύμβησης), Κουτσαντά Γεώργιο (υδατοσφαίριση) και Σαρρηκυριακίδη Ανδρέα (υδατοσφαίριση), οι οποίοι ζητήθηκαν με υποσχετική έτους από ομάδες της Θεσσαλονίκης και θα αγωνίζονται για ένα χρόνο εκεί (ΠΑΟΚ, ΑΘΩΣ).

Ιδιαίτερη μνεία έγινε στον προπονητή του αγωνιστικού και προαγωνιστικού τμήματος κατά την κολυμβητική χρονιά 2014-2015, τον κ.Τσαλή Γιώργο, ο οποίος με τη μεθοδευμένη εργασία και την αμέριστη στήριξη που παρείχε στους αθλητές, κατάφερε να φέρει στο Σύλλογο πολλές διακρίσεις.
Στη συνέχεια προέβη στην κοπή βασιλόπιτας όπου το φλουρί έπεσε στο Δ.Σ. του Συλλόγου, ενώ το φλουρί στα μικρά βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν στους αθλητές/τριες έπεσε στην μικρή κολυμβήτρια Τύπου Αρχοντούλα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν βραβεύσεις των αθλητών του Συλλόγου που διακρίθηκαν κατά την κολυμβητική χρονιά 2014 – 2015, ως εξής:

Α) ΕΠΑΙΝΟΣ
Θώμογλου Σάββας: για την πανελλήνια επίδοσή του στα 200μ. πρόσθιο με χρόνο 02.23.20 στην κατηγορία ΠΑΙΔΩΝ.

Β) ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1) Θώμογλου Σάββας
2) Στεφούδη Ιωάννα
3) Κετίκογλου Σταύρος
4) Παπαδοπούλου Θεοδώρα

Γ) ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1) Μαργαριτοπούλου Ελένη
2) Τσαχουρίδης Γαβριήλ
3) Βασιλειάδης Κυριάκος
4) Κετόγλου Παύλος
5) Πρωτογέρης Άγγελος

Δ) ΒΡΑΒΕΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
1) Βασιλειάδου Βασιλική
2) Κετίκογλου Ελπίδα
3) Τσιουγγαρή Μαρία
4) Χριστοφορίδου Άννα – Μαρία
5) Στουγιάννου Αργυρένια

Ε) Τιμητική Διάκριση στην Ομάδα ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ για τη μέχρι τώρα πορεία της στα επίσημα πρωταθλήματα της ΚΟΕ και στις κατηγορίες Ανδρών- Εφήβων-Παίδων-Μίνι παίδων για τις θέσεις που καταλαμβάνουν (15 έως 20 η θέση ανάμεσα σε 52 ομάδες).

ΣΤ) Βράβευση του αθλητή της Υδατοσφαίρισης Σαρρηκυριακίδη Ανδρέα, ο οποίος συμμετέχοντας στην ομάδα ΑΘΩΣ Θεσσαλονίκης συνέβαλλε στο να διακριθεί η ομάδα στις οκτώ καλύτερες του αγωνίσματος στην τελική φάση.

Τα μετάλλια και τους επαίνους απένειμαν στους αθλητές η πρόεδρος, ο αντιπρόεδρος Λεωνίδας Ακριβόπουλος και η ειδική γραμματέας Ελένη Γκόγκα.