Νέα του ΕΟΣ Νάουσας

Θέαμα και αδρεναλίνη, ήταν τα συστατικά του αγωνιστικού κοκταίηλ, που πρόσφεραν οι συμμετέχοντες αθλητές, κλείνοντας την αυλαία των αλπικών αγωνισμάτων, που πραγματοποιήθηκε στο Χ/Κ Καιμακτσαλάν του όρου Βόρρας, στις 4-5 Απριλίου 2015. Η ΕΟΧ πρόσθεσε στο πρόγραμμα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, δύο ακόμη αγωνίσματα (Super Giant και Super Combine), που είχαν αρκετά χρόνια να εμφανιστούν στις χιονοδρομικούς στίβους της χώρας μας, ενώ το ομαδικό παράλληλο είναι ένα καινούργιο ολυμπιακό αγώνισμα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στα ελληνικά δρώμενα, με την συμμετοχή 13 ομάδων και επτά σωματείων.

Ο Ε.Ο.Σ Νάουσας, συμμετέχοντας με 17(δεκαεπτά) αθλητές αποχαιρέτησε νικηφόρα την χιονοδρομική περίοδο 2014-15, ανεβαίνοντας πολλές φορές στα βάθρα, αναδεικνύοντας το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των αθλητών του. Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

ΠΑΧ ΑΓΕΝ Super Combine Σάββατο 4/4/2015
Νέοι Άνδρες 2ος ΚΑΤΣΑΝΗΣ Αθανάσιος 3ος ΠΙΝΑΚΟΥΔΗΣ Παναγιώτης
Έφηβοι 1ος ΜΑΝΤΣΙΟΣ Βασίλειος
Γυναίκες 1η ΡΑΛΛΗ Σοφία
Νέες Γυναίκες 3η ΖΗΚΟΠΗ Ελένη
Νεάνιδες 1η ΜΑΝΤΣΙΟΥ Αναστασία 4η ΤΖΑΛΙΛΗ Μαρία
Κορασίδες 2 1η ΜΠΟΣΜΑΛΗ Ευδοκία
Παίδες 2 4ος ΖΩΓΡΑΦΟΣ-ΜΑΝΟΣ Εμμανουήλ

ΠΑΧ ΑΓΕΝ Super Giant Σάββατο 4/4/2015
Νέοι Άνδρες 3ος ΚΑΤΣΑΝΗΣ Αθανάσιος 4ος ΠΙΝΑΚΟΥΔΗΣ Παναγιώτης
Έφηβοι 1ος ΜΑΝΤΣΙΟΣ Βασίλειος
Γυναίκες 1η ΡΑΛΛΗ Σοφία
Νέες Γυναίκες 3η ΖΗΚΟΠΗ Ελένη
Νεάνιδες 1η ΜΑΝΤΣΙΟΥ Αναστασία 3η ΤΖΑΛΙΛΗ Μαρία
Κορασίδες 2 1η ΜΠΟΣΜΑΛΗ Ευδοκία 6η ΠΑΣΧΑΛΗ Αλεξάνδρα
Παίδες 2 5ος ΖΩΓΡΑΦΟΣ-ΜΑΝΟΣ Εμμανουήλ

Ομαδικό Παράλληλο: 5/4/2015:
Η υπεροχή του ΕΟΣ Νάουσας ήταν αναμενόμενη, απογειώνοντας την κούρσα αναμέτρησης, και προσφέροντας υπέροχο θέαμα. Την κορυφή της πρωτιάς κατέκτησε η ομάδα, με τους αθλητές μας, Μπακαλιό Δημήτριο και Μάντσιο Βασίλειο και τις αθλήτριες Μάντσιου Αναστασία και Ράλλη Σοφία, ενώ την τρίτη θέση κατέλαβε η άλλη μας ομάδα, αποτελούμενη από τους Καρακάση Γιώργο, Πινακούδη Παναγιώτη, Τζαλίλη Μαρία και Πασχάλη Αλεξάνδρα.

Ανοιχτούς....αγωνιστικούς λογαριασμούς έκλεισαν οι παλαίμαχοι αθλητές και φίλοι της χιονοδρομίας, στην γιορτινή συνάντηση που είχαν το Σάββατο 4 Απριλίου στο Χ/Κ Καιμακτσαλάν, κατά την διεξαγωγή του αγώνα Παλαιμάχων. Το ευ αγωνίζεσθαι, τα φιλικά πηγαδάκια, και το αθλητικό πνεύμα, επισφράγισαν τον αγώνα με τις ιδανικότερες συνθήκες, αποδεικνύοντας σε όλους ότι η χιονοδρομία χρόνια δεν κοιτά! Ο Ε.Ο.Σ Νάουσας, εκπροσωπήθηκε από δύο αθλητές, που διέπρεπαν και συνεχίζουν να διαπρέπουν!!! Αναλυτικά:

ΑΝΑ ΓΕΝΟΣ:
Α2 ΑΝΔΡΩΝ: 1ος ΣΑΜΑΡΑΣ Γρηγόρης Γ5: 3η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ Περσεφόνη

ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ:
ΑΝΔΡΕΣ: 2ος ΣΑΜΑΡΑΣ Γρηγόρης ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 4η ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ Περσεφόνη

Με την «Χιονογιορτή 2015» οι αθλητές του φυτωρίου καταβάσεων του Ε.Ο.Σ Νάουσας, ολοκλήρωσαν τον κύκλο των προπονήσεών τους, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την επόμενη χιονοδρομική περίοδο. Σε εορταστική και ανοιξιάτικη διάθεση, στήθηκε ο αγωνιστικός στίβος στο χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια Νάουσας. Εκρηκτικό πνεύμα επέδειξαν οι ανερχόμενοι αθλητές των αλπικών αγωνισμάτων, καταβάλλοντας όλες τους τις δυνάμεις, γλιστρώντας με επιδεξιότητα στην λευκή πίστα. Ο συναγωνισμός δεξιοτεχνίας και γνώσεων, χειροκροτήθηκε απλόχερα, και σκόρπισε θερμά χαμόγελα. Όλοι αναδείχτηκαν νικητές, και τα επινίκια αποδόθηκαν σε πλουσιοπάροχο μπουφέ που παρέθεσε Ε.Ο.Σ Νάουσας, απογειώνοντας το γιορτινό κλίμα. Ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Σ Νάουσας, κ. Βελής συνεχάρη τους μικρούς μας αθλητές, και εξέφρασε τις ευχαριστίες του στους γονείς τους για την εμπιστοσύνη που επιδεικνύουν στο σύλλογο, και την αμέριστη συμπαράστασή τους. Ένα τεράστιο ευχαριστώ, απεύθυνε και στην Διοίκηση του χιονοδρομικού κέντρου μας, για την άψογη συνεργασία και την θέρμη που αγκαλιάζουν τον Ε.Ο.Σ Νάουσας, αλλά και τους προπονητές, που ως μέντορες, κληρονομούν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στην επόμενη γενιά των πρωταθλητών.