2o φιλικό ENDURO Νάουσας

 

Η Λέσχη Μοτοσυκλετιστών Νάουσας σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας διοργανώνει το 2ο φιλικό enduro στις 24 Μαΐου 2015. Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί από το κέντρο της πόλης στο Δημοτικό πάρκο Νάουσας στις 11.00 πμ. Οι εγγραφές θα γίνονται στον χώρο της εκκίνησης από τις 08.00 έως τις 11.00 όπου θα παραλαμβάνουν το αναμνηστικό και τα αυτοκόλλητα της διοργάνωσης. Η διαδρομή είναι επιμελημένη από τα ιδρυτικά μέλη του enduro naoyssa με μεράκι και αγάπη για να καλύψει τα γούστα όλων των αναβατών.

Το μήκος της διαδρομής θα είναι 90 χιλ περίπου και θα αποτελείται από μονοπάτια μεσαίου και δύσκολου επιπέδου με επιλογές pro και hobby και αρκετές εναλλαγές εδάφους, με υψόμετρο που φτάνει έως τα 2065μ το ποιο ψηλό σημείο του όρους Βερμίου στην κορυφή Χαμίτης. Στα μέσα της διαδρομής θα υπάρχει ανεφοδιασμός. Απαραίτητος εξοπλισμός (κράνος, μπότες, θώρακας κτλ}

ΥΓ. Όσοι επιθυμούν να έρθουν από το Σάββατο θα υπάρχει δωρεάν χώρος για camping στις κατασκηνώσεις της Αγίας Τριάδας όπου το βράδυ θα γίνει και το καθιερωμένο party.

Σύντομα θα ανακοινωθούν και ξενοδοχεία με ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες. Μείνετε συντονισμένοι.

Τιμή συμμετοχής 15 ευρώ.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας:
6985082205 Δήμος
6973727660 Σάκης