Νέα του ΕΟΣ Νάουσας

Με την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Διάθλου, 14-15/3/2015, στο Φαλακρό της Δράμας, έπεσε και η αυλαία του Εθνικού Πρωταθλήματος Βορείων Αγωνισμάτων της ΕΟΧ. Το Δίαθλο είναι Ολυμπιακό Άθλημα που συνδυάζει το Σκι Δρόμων Αντοχής, με τη Σκοποβολή με πυροβόλο όπλο, που φέρουν οι αθλητές σε όλη την διάρκεια της διαδρομής και στοχεύουν σε συγκεκριμένους στόχους από 50μ απόσταση. Για κάθε χαμένη βολή οι αθλητές επιβαρύνονται με ποινή χρόνου στον "καθαρό" χρόνο τους ή με ποινή επιπλέον διαδρομής, ανάλογα με το αγώνισμα.
 
Οι αθλητές του ΕΟΣ αν και δεν έχουν ασκηθεί συστηματικά στις βολές, λόγω μη ύπαρξης όπλων και ειδικών στόχων στην Νάουσα, τα πήγαν περίφημα και υπερβάλλοντας εαυτόν κατάφεραν μέχρι και να πρωταγωνιστήσουν. Αξιοσημείωτη η επίδοση της Ελίζας Αναστασιάδου, που με 5 στις 10 εύστοχες βολές κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία της με χαρακτηριστική άνεση.
 
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αναστασιάδου Ελίζα         1η θέση - κατηγορία Κορασίδων
Τζουβάρα Χαρούλα           3η θέση - κατηγορία Γυναικών
Μπατσής Δημήτρης            4η θέση - κατηγορία Εφήβων
Σεραφείμ Αργύρης              5η θέση - κατηγορία Εφήβων
 
Για το Abetone της Ιταλίας θα αναχωρήσει σήμερα 17 Μαρτίου 2015, η ελληνική αποστολή προκειμένου να συμμετάσχει στους διεθνείς αγώνες παίδων και κορασίδων, 18-22/3/2015. Ο Ε.Ο.Σ Νάουσας θα συμμετέχει με τους  ΖΩΓΡΑΦΟ-ΜΑΝΟ Εμμανουήλ και  ΠΑΣΧΑΛΗ Αλεξάνδρα.
 
Στη Βίγλα Πισοδερίου πραγματοποιήθηκε ο 2ος περιφερειακός αγώνας (Βόρειας Περιφέρειας) Παμπαίδων και Παγκορασίδων, αλπικών αγωνισμάτων, στις 14-15 Μαρτίου 2015. Οι μικροί αθλητές αγωνίστηκαν σε δύο αγωνίσματα Γιγαντιαίας Τεχνικής Κατάβασης, και Compi. Ο Ε.Ο.Σ Νάουσας, επέστρεψε με μετάλλια στις αποσκευές των αθλητών του, και τη κατάταξή τους είναι η ακόλουθη:
ΓΙΓΑΝΤΑΙΑ ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΤΑΒΑΣΗ
        ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ                                                            ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
3η Τρούπκου Ευανθία-Κατερίνα                                 4ος Λυμπεριάδης Αναστάσιος
4η Μουδιώτη Μαρία-Ακριβή
6η Κιτσοπούλου Ευγγελία
 
COMBI
      ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ                                                                  ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ
2η Μουδιώτη Μαρία-Ακριβή                                        2ος Λυμπεριάδης Αναστάσιος
4η Τρούπκου Ευανθία-Κατερίνα                                 4ος Μπαξεβάνος Μάρκος
5η Κιτσοπούλου Ευγγελία
6η Λυμπεροπούλου Νίκη