Δεύτερη νίκη για τον Ποδειδώνα στην τελική φάση

poseidonas woman 2015

Με εξαιρετική εμφάνιση τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου στα Γιαννιτσά. Με περίσσευμα ψυχής, σοβαρότητα και άριστη τεχνική νίκησαν με 1-3 σετ και έβαλαν σοβαρή υποψηφιότητα για την πρωτιά στο τουρνουά και την άνοδο στην Α2 Εθνική κατηγορία. Αυτή η νίκη αποκτά μεγαλύτερη αξία γιατί επιτεύχθηκε απέναντι σε ένα αντίπαλο με λαμπρή προιστορία και περγαμηνές στις Εθνικές κατηγορίες. Τα σετ (23-25, 20-25, 25-23 και 16-25).

Από την ομάδα της Βέροιας διακρίθηκαν οι Τσιούχα Χρυσάνθη, Τσιάμη Φρειδερίκη, Κυριακίδου Παναγιώτα και Γρηγοριάδου Αρχοντή.

Στο άλλο παιχνίδι των τελικών, η ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης επικράτησε στην Καστοριά επί της τοπικής ομάδας με 0-3 σετ. Την Κυριακή 22 Μαρτίου και ώρα 16:00, η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται στο ΔΑΚ Μακροχωρίου με την ομάδα του Αρχέλαου Κατερίνης σε ένα κρισιμότατο παιχνίδι.
Επειδή τις Κυριακές 22 Μαρτίου, 29 Μαρτίου και 5 Απριλίου και ώρα 16:00 η ομάδα της Βέροιας αγωνίζεται συνεχόμενα στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, η διοίκηση του Ποσειδώνα Βέροιας απευθύνει έκκληση στους φιλάθλους της Βέροιας να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια – δωρεάν - να ενθαρρύνουν τις παίκτριες και τελικά να πανυγηρίσουν την άνοδο της ομάδας.

Σύνθεση : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Μοσχά Παναγιώτα, Τσιάμη Φρειδερίκη, Βασιλειάδου Αναστασία, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυριακίδου Γιώτα, (αρχική εξάδα),Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Τσίπα Ελισάβετ (libero), Κυριαζάκη Λίλα, Κοντοπούλου Μαρία, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Παπαγιάννη Αλεξάνδρα

Βαθμολογία

1 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 6
2 ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 5
3 ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1
4 ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 0