Άνετη νίκη του Ποσειδώνα επί της Κοζάνης

poseidonas woman 2015

Νέα άνετη νίκη για τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας. Αποδίδοντας με εμπειρία και ψυχραιμία, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα της Κοζάνης, στο ΔΑΚ Μακροχωρίου. Η νίκη με 3-0 σετ ήρθε φυσιολογικά και αποδίδει επακριβώς την διαφορά δυναμικότητας των αντιπάλων. Ολα τα κορίτσια του Ποσειδώνα Βέροιας έπιασαν πολύ καλή απόδοση και δίκαια απέσπασαν τα χειροκροτήματα. Τα σετ (25-19, 25-21 και 25-19).

Από την ομάδα της Βέροιας ιδιαίτερα διακρίθηκαν οι Τσιάμη Φρειδερίκη, Τσιόγκα Ανδρομάχη, Κυριακίδου Παναγιώτα και Μοσχά Παναγιώτα.
Με το παιχνίδι αυτό τελείωσε η πρώτη φάση των αγώνων – δύο (2) όμιλοι των επτά (7) ομάδων, όπου η ομάδα του Ποσειδώνα κατέκτησε την πρώτη θέση στον όμιλο της με μεγάλη διαφορά από την δεύτερη. Ακολουθούν τα play off τα οποία ξεκινάνε την ερχόμενη Κυριακή 8 Μαρτίου – η ομάδα της Βέροιας επισκέπτεται την Καστοριά και αγωνίζεται με την τοπική ομάδα - και συμμετέχουν πλέον του Ποσειδώνα Βέροιας, οι ομάδες των Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών, Αρχέλαου Κατερίνης και ΑΠ Καστοριάς. Η ομάδα που θα αναδειχθεί πρωταθλήτρια των play off, ανέρχεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Σύνθεση : ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Τσιάμη Φρίντα, Κυριακίδου Παναγιώτα, Μοσχά Παναγιώτα, Βασιλειάδου Αναστασία, Τσιόγκα Ανδρομάχη, (αρχική εξάδα),Γρηγοριάδου Αρχοντή (libero), Τσίπα Ελισάβετ, Κρομύδα Κατερίνα, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Κυριαζάκη Λίλα και Παπαγιάννη Αλεξάνδρα.

Βαθμολογία
1 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 34
2 ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 22
3 ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 21
4 ΕΓΣ ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ 18
5 ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 13
6 ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 9
7 ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 9