Ο ΕΟΣ Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα

vasilop

Την Κυριακή 11.01.2015, στο χ.κ. 3 – 5 Πηγάδια, ο ΕΟΣ Νάουσας έκοψε την βασιλόπιτα για το 2015. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία του Προέδρου της ΕΟΧ κ. Δ. Γυρούση, του Δημοτικού Συμβούλου κ. Στ. Βαλσαμίδη, των αθλητών-τριών των αγωνιστικών τμημάτων και του φυτωρίου, μελών και φίλων του Συλλόγου. Από την κεντρική βασιλόπιτα το νόμισμα έτυχε το τμήμα του φυτωρίου, ενώ οι τυχεροί αθλητές ήταν ο Ζωγράφος-Μάνος Εμμανουήλ, Νιμπήτη Γεωργία, Τρούπκου Εύα-Κατερίνα, Ελευθερόπουλος Απόστολος που παρέλαβαν δώρα από τα καταστήματα "ski market" Μάντσιου Κοσμά και "Lefousis snowsports" Λεφούση Xριστίνας.

Μετά την εκδήλωση, ο ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ οργάνωσε γιορτή με κρασί, ψητά και άφθονο κέφι.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδας Σοφία Ράλλη, θα συμμετέχει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα καταβάσεων που θα πραγματοποιηθεί στην Αμερική.

Την προηγούμενη Δευτέρα, κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες ο ΕΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ οργάνωσε στο χ.κ. 3-5 Πηγάδια, το κριτήριο για το Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νεότητας που θα πραγματοποιηθεί στην Αυστρία. Δύο από τους 5 αθλητές που επιλέχτηκαν να συμμετέχουν, είναι αθλητές του συλλόγου, η Μάντσιου Αναστασία στις καταβάσεις και Μπατσής Δημήτρης στους δρόμους αντοχής.

ο Ζωγράφος-Μάνος Εμμανουήλ, Νιμπήτη Γεωργία, Τρούπκου Εύα-Κατερίνα, Ελευθερόπουλος Απόστολος που παρέλαβαν δώρα από τα καταστήματα "ski market" Μάντσιου Κοσμά και "Lefousis snowsports" Λεφούση Xριστίνας.