Ήττα στην Σκύδρα για τον Φίλιππο

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα της Α'2 υπέστη ο Φίλιππος Βέροιας, που έχασε από τον Αριστοτέλη στη Σκύδρα με 3-1, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής.
 
Στο πρώτο σετ οι ομάδες πήγαιναν χέρι-χέρι καθόλη την διάρκειά του, προμηνύοντας ότι θα πραγματοποιηθεί ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο ψύχραιμοι στα κρίσημα σημεία, κάνοντας το 1-0 στην... παράταση με 30-28.
 
Ανάλογα κυμάνθηκε και το δεύτερο σετ, με τους δύο μονομάχους να μην αφήνουν ο ένας τον άλλον να ξεφύγει. 
 
Ο Φίλιππος κατάφερε και πήρε προβάδισμα με 18-22, αλλά σε εκείνο το σημείο ένα σερί 5-0 έβαλε τον Αριστοτέλη μπροστά με 23-22, με τους παίκτες του Φιλίππου να διαμαρτύρονται έντονα για τις αποφάσεις των διαιτητών και να χάνουν τον Ρυθμό τους στο σετ, το οποίο κατέληξε στην ομάδα από την Σκύδρα που έκανε το 2-0
 
Στο τρίτο σετ ο Πρωταθλητής μπήκε αποφασισμένος να ανατρέψει τον αγώνα, και με 15-25 μείωσε σε 2-1, αφού προηγήθηκε στην διάρκειά του με 11-19.
 
Το τέταρτο και τελευταίο σετ ήταν για γερά νεύρα, καθώς εξελίχθηκε και αυτό σε ντέρμπι, με τον Αριστοτέλη να το κατακτά με 25-23 και να παίρνει τη νίκη με 3-1.
 
Από τον αγώνα απουσίασε τόσο ο προπονητής της ομάδας, Σωκράτης Τζιουμάκας, όσο και οι Στέλιος Τζιουμάκας, Ιωαννίδης, Μπουτόπουλος και Τσιάρας, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από ίωση, με την κατάστασή τους να μην συντρέχει κάποιο λόγο ανησυχίας. 
 
Πριν από το παιχνίδι, ο Αριστοτέλης Σκύδρας τίμησε τον πρόεδρο του Φιλίππου Βέροιας, Δημήτρη Πιτούλια, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στην Α'1.
 
Αριστοτέλης Σκύδρας (Κώστας Πασπαλάς): Παντακίδης, Γιάγκος, Γεωργιάδης, Όσσας, Σταυρακάκης, Μακ Γουίλιαμ, Μηνάς, Μουσικός.
 
Φίλιππος Βέροιας (Στέφανος Μανιώτης): Ντίνας, Μιχελάκης (λ), Ηλίας, Παπάζογλου, Στίγγας, Καρασαρλίδης, Ρεμπούτσιας, Τζελάτι, Παπαδημητρίου, Στεφανίδης