Σε Ισπανία και Νορβηγία ο Πετράκης του "Εν Σώματι Υγιεί"

Σε Ισπανία και Νορβηγία θα ταξιδέψει ο βεροιώτης αθλητής του "Εν Σώματι Υγιεί" και μέλος της Εθνικής Ομάδας ParaSnowboard Πετράκης Κωνσταντίνoς, προκειμένου να λάβει μέρος στους δύο τελευταίους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ParaSnowboard 2019-20.

La Molina, Spain, 01-03/03/2020

Η ελληνική αποστολή αναχωρεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου από το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, μέσω Βαρκελώνης, με τελικό προορισμό το χειμερινό θέρετρο La Molina. O Πετράκης θα αγωνιστεί στα αγώνισμα του Banked Slalom (BSL) στην κατηγορία SB-UL, την Κ. Δευτέρα 2 και την Τρίτη 3 Μαρτίου.

Hafjell, Norway, 09-16/03/2020

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην πόλη Hafjell, βόρεια του Λίλεχαμερ, όπου έγιναν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί Αγώνες το 1994. Η ελληνική αποστολή θα ταξιδέψει μέσω Όσλο, τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020. Ο Πετράκης θα αγωνιστεί στο αγώνισμα Dual Banked Slalom στις 11/03 και στο Snowboard Cross στις 14/03.

Και οι δύο αγώνες εντάσσονται στην προσπάθεια που κάνει ο αθλητής μας να παραμείνει ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη του αθλήματος, ώστε να μπορέσει να προκριθεί στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο 2022.

Ο Κωνσταντίνος Πετράκης θα συνοδεύεται και στους δύο αγώνες από τον προπονητή του Κωνσταντίνο Αλμπανίδη.