Αντιπροσωπεία του "Εν Σώματι Υγιεί" στην εκδήλωση βράβευσης των Παραολυμπιονικών

Μια ιδιαίτερη βραδιά θα φιλοξενηθεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019. Μια εκδήλωση τιμής της υπεράνθρωπης προσπάθειας των αθλητών και αθλητριών με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής (ΕΠΕ).

Οι Αθλητές και οι Αθλήτριες που έχουν κατακτήσει μετάλλια σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, θα παραστούν και θα παραλάβουν το βραβείο για τη διάκρισή τους. Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί τηλεοπτικά από το κανάλι NovaSports1HD και η απευθείας μετάδοσή της θα ξεκινήσει στις 19:00 ( καθώς και LIVE μέσω WEB TV του novasports.gr διαθέσιμη σε όλους τους Έλληνες).

Μέγας χορηγός επικοινωνίας της ΕΠΕ (Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή) ειναι η Nova με στόχο την ανάδειξη των πραγματικών αξιών του αθλητισμού, αλλά και της δύναμης και της αισιοδοξίας που διαπνέει τις προσπάθειες των αθλητών και αθλητριών με αναπηρία.

Την επετειακού χαρακτήρα εκδήλωση θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι Διονύσης Στρούμπος και Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Στην εκδήλωση βράβευσης των Παραολυμπιονικών, από το σωματείο, Α.Σ. ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας, θα παρεβρεθούν η Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γούσια Ευαγγελία, ο Ιδρυτής και Τεχνικός Διευθυντής κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος και ο αθλητής Πετράκης Κωνσταντίνος, προσκεκλημένοι από την Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή.