Πρεμιέρα με νίκη για το παιδικό του Ποσειδώνα

Σημαντική ημέρα σήμερα για το Βεριώτικο βόλει. Μετά 17 ολόκληρα χρόνια, με πρωτεργάτες τους κκ. Δήμο Κίτσιο και Στέφανο Γιδιώτη, ο Ποσειδώνας Βέροιας κατέβασε στο πρωτάθλημα αμάδα παίδων – αγοριών – με στόχο να κάνει το ευγενικό άθλημα του βόλλει δημοφιλές και αγαπητό στο κοινό της Βέροιας.

Στό πρώτο λοιπόν παιχνίδι του πρωταθλήματος σήμερα στο ΔΑΚ Μακροχωρίου, η νεοσύστατη ομάδα των παίδων του Ποσειδώνα κατάκτησαν τη νίκη απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του Μέγα Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 3-0. Ο αγώνας διήρκεσε πάνω από μιάμιση ώρα και τα παιδιά της Βέροιας συγκίνησαν τους ειδικούς του αθλήματος αλλά και τους φιλάθλους με το ζήλο και τη αγωνιστικότητα τους. Το ενδιαφέρον των φίλων της ομάδας ήταν αμείωτο σε όλο τον αγώνα, μια και τα σετ κρίθηκαν στον πόντο. 33-31, 26-24 και 25-22. Ολοι οι αθλητές πήραν χρόνο συμμετοχής.

Δεν υπάρχουν αθλητές που δεν διακρίθηκαν. Ολα τα παιδιά πάλεψαν και χάρηκαν για τη σημαδιακή νίκη στον πρώτο επίσημο αγώνα της ζωής τους.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΚΙΡΤΣΙΟΣ-ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΓΙΔΙΩΤΗΣ) Γραμματικόπουλος Νίκος, Αδαμίδης Ορφέας, Αλεξίου Γιώργος, Σαρήογλου Αναστάσιος, Γκότζιος Χάρης, Ρόμπης Ιωάννης, Πρόιος Δημήτριος και Βενετικίδης Θόδωρος.

Μετά τον αγώνα οι πρωτεργάτες της όμορφης προσπάθεις έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:

Δήμος Κίρτσιος: "Σήμερα ξεκινάει μια καινούργια ημέρα για το Βεριώτικο ανδρικό βόλλει. Μετά από πολλά χρόνια ήρθε η ώρα να αφυπνήσουμε τα αγόρια του νομού μας και να τα κάνουμε να γνωρίσουνε και να αγαπήσουν το βόλλει. Συγχαρητήρια στα παιδιά μας, το μέλλον τους ανήκει".

Στέφανος Γιδιώτης: "Επιτέλους έγινε η αρχή για τα αγόρια του βόλλει στη Βέροια. Αυτά τα παιδιά που βλέπετε έρχονται στο σύλλογο το τελευταίο έτος, έχουν όρεξη και ήθος. Ελπίζουμε τα αγόρια να γεμίσουν το σύλλογο μας και να έρθουν στιγμές δοξας για το σύλλογο. Συγχαρητήρια στα παιδιά και τους γονείς τους".