ΕΟΣ Νάουσας: Δις χρυσοί Ντάνου, Αναστασιάδης, Τσιάρκα

Από δύο χρυσά μετάλλια κατάφεραν και απέσπασαν σε ισάριθμους αγώνες, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ρόλερ σκι και διεθνή αγώνα fis, στο Μέτσοβο 29-30/9/18, οι τρείς αθλητές του ΕΟΣ Νάουσας.

Η Μαρία Ντάνου, η κορυφαία μας αθλήτρια, στην κατηγορία των γυναικών, επικράτησε εύκολα των αντιπάλων της, στα 5 χλμ ανάβασης κλασικής τεχνικής και την επομένη στα 5 χλμ ελεύθερης τεχνικής, ενώ στις κατηγορίες των παίδων-κορασίδων, ο Γιώργος Αναστασιάδης και η Μάρα Τσιάρκα αντίστοιχα ήταν ασυναγώνιστοι στα 2,5 και 3 χλμ ανάβασης ελεύθερης τεχνικής και ανέβηκαν από δύο φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Επιτυχία στις γυναίκες πέτυχαν και οι: Στελλίνα Γιαννακοβίτη, Γωγώ Νιμπίτη και Ελίζα Αναστασιάδου, οι οποίες κατέλαβαν την 4η,5η και 6η θέση αντίστοιχα στα 5 χλμ ανάβασης ελεύθερης τεχνικής.

Επίσης στις κορασίδες η Όλγα Μπιτέρνα πήρε ένα ασημένιο και ένα χάλκινο μετάλλιο και η Εύα Μπράβου μία 3η και μία 4η θέση αντίστοιχα.

Οι διακρίσεις των αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας συνεχίστηκαν και στην μικρότερη κατηγορία των παγκορασίδων, όπου η Κατερίνα Βάικου κέρδισε το ασημένιο μετάλλιο στο 1 χλμ ανάβασης ελεύθερης τεχνικής, με 4η την Γεωργία Τσιάρκα και 5η την Λυδία Τσιάτσιου.

{jlex}flickr:72157696139758480{/jlex}