Ο Ποσειδώνας εξηγεί γιατί επέλεξε την παραμονή στο περιφερειακό πρωτάθλημα κι όχι την Α2 γυναικών"

Από τον Ποσειδώνα Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

"Επειδή τις τελευταίες μέρες έπεσε στην αντίληψη της διοίκησης της ομάδας, προσπάθεια ορισμένων ατόμων να κατασυκοφαντήσουν την ομάδα για δικούς τους ευτελείς και υποκινούμενους λόγους, η διοίκηση θέλει να κάνει γνωστό στην πόλη της Βέροιας και στο ευρύτερο κοινό τους λόγους που αποφάσισε η γυναικεία ομάδα να μην αγωνιστεί την ερχόμενη χρονιά στην Α2 Εθνική κατηγορία αλλά στο περιφερειακό πρωτάθλημα.

Η παρουσία της ομάδας στα σαλόνια της Α2 απαιτεί μετεγγραφές έμπειρων παικτριών από άλλες πόλεις με συνέπεια να μη μπορούν παιδιά από τα αναπτυξιακά της ομάδας να έχουν αγωνιστικές εμπειρίες. Αυτό κρίθηκε σαν μείζον θέμα και αποφασίστηκε να δοθούν ευκαιρίες στα παιδιά της περιοχής μας να έχουν συμμετοχές και να αναπτυχθούν με τη γυναικεία ομάδα. Η απόφαση επίσης ορίζει ότι μέσα σε τρία χρόνια το ανώτερο από σήμερα, με την προσοχή που θα δοθεί στα αναπτυξιακά τμήματα, ο στόχος της ομάδας είναι να επιστρέψει στην Α2 αλλά με δικά της παιδιά όπως είχε κάνει το 2015.

Στα γήπεδα λοιπόν φέτος με τις γυναίκες στην τοπική κατηγορία αλλά και με δύο (2) ομάδες κορασίδων και παγκορασίδων καθώς επίσης για πρώτη χρονιά στην ιστορία του συλλόγου με αγωνιστικά τμήματα αγοριών (ομάδα εφήβων και ομάδα παίδων) για τα οποία είμαστε περήφανοι.

Ευχαριστούμε όσους φίλους βοήθησαν με τις συμβουλές τους στην απόφασή μας αυτή, και ευχαριστούμε επίσης περισσότερο αυτούς που όντας αχάριστοι, με ψεύδη και αοριστολογίες υποκρινόμενοι ότι είχαν συμμετοχή στις επιτυχίες της ομάδας ρίχνουν χολή δείχνοντας τον πραγματικό τους εαυτό. Αυτό κάνει καλό στη διοίκηση γιατί την οπλίζει με αποφασιστικότητα και πείσμα να πολεμήσει για το καλό των αθλητών-τριών του".