Συμμετοχή του "Εν Σώματι Υγιεί" στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aντιπτέρισης με τον αθλητή Ευστράτιο Πετρόπουλο

Στο Κλειστό Γυμναστήριο του Δήμου Κομοτηνής θα διεξαχθεί το 2ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Aντιπτέρισης ΑμεΑ, Para Badminton όπως είναι η διεθνής του ονομασία.

Πρόκειται για ένα καινούριο παραολυμπιακό άθλημα που θα κάνει ντεμπούτο στο ΤΟΚΥΟ2020 και γίνεται μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια ώστε να αναπτυχθεί και στη χώρα μας.

Στο περσινό πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ πήραν μέρος μόλις 7 αθλητές και αθλήτριες, ανάμεσά τους και ο αθλητής του Συλλόγου Εν Σώματι Υγιεί Θωμάς-Αριστοτέλης Καραγιάννης. Στο φετινό πρωτάθλημα το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ "Εν Σώματι Υγιεί" Βέροιας θα συμμετέχει με τον αθλητή Πετρόπουλο Ευστράτιο. Φέτος θα συμμετέχουν 11 αθλητές και αθλήτριες από 5 σωματεία Αμεα.

Οι αποστολές θα ταξιδέψουν στην πόλη της Θράκης την Παρασκευή 6 Ιουλίου, για το classification των αθλητών και την Τεχνική Σύσκεψη. Τον αθλητή μας θα συνοδεύσει ο υπέυθυνος προπονητής του σωματείου μας κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος.

Οι αγώνες διοργανώνονται από την Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες σε συνεργασία με το τοπικό αθλητικό σωματείο ΑμεΑ "Ηρόδικος", το σύλλογο ΑμεΑ "Περπατώ" και τελούν υπό την αιγίδα του Δήμου Κομοτηνής.