Με δυο αθλητές στην Βάρνα ο Σύλλογος ΑμεΑ Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας

Για την Βάρνα της Βουλγαρία αναχωρεί αύριο το πρωί αντιπροσωπεία αθλητών του Α.Σ. ΑμεΑ Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας, προκειμένου να λάβουν μέρος για δεύτερη χρονιά στο Διεθνές Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης ΑμεΑ "Varna Seagul Para Table Tennis Cup 2018", αποδεχόμενοι την πρόσκληση της διοργανώτριας ομάδας Nikea Para Sports Club.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν από το σωματείο της Βέροιας είναι οι Κάπας Κωνσταντίνος (ΤΤ8) και Πετρόπουλος Στράτος (ΤΤ10). Για τους δύο αθλητές μας θα είναι η πρώτη τους διεθνής εμπειρία. Την αποστολή συμπληρώνει ο νεαρός φέρελπις αθλητής Διακουμάκος Αλέξανδρος (ΤΤ10) που ανήκει στο σωματείο Π.Α.Σ.Κ.Α. Την αποστολή στη Βάρνα θα συνοδεύσει/καθοδηγήσει ο κ. Καραϊωσήφ Αλέξανδρος, Προπονητής ΑμεΑ.

Να επισημάνουμε ότι και οι τρεις Έλληνες αθλητές είναι πανελληνιονίκες στις κατηγορίες τους τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο (Κάπας 2os 2016, 2017 ΤΤ8, Πετρόπουλος (3ος 2016-2017 ΤΤ10, Διακουμάκος 1ος 2017 ΤΤ10) και η συμμετοχή τους στο διεθνές τουρνουά είναι ενταγμένη στην προετοιμάσια τους για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2018 που θα διεξαχθεί στις 2-3 Ιουνίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας.

Στο Τουρνουά της Βάρνας θα συμμετέχουν αθλήτές από τις Βαλκανικές χώρες και την Ανατολική Ευρώπη κυρίως και θα αγωνιστούν τόσο σε ατομικό όσο και σε ομαδικό επίπεδο.

Αναλυτικά, η ελληνική αποστολή αποτελείται από τους:

1. Καραϊωσήφ Αλέξανδρο, Προπονητής-Αρχηγός Αποστολής
2. Κάπας Κωνσταντίνος, (αθλητής TT8) - Εν Σώματι Υγιεί
3. Πετρόπουλος Στράτος, (αθλητής ΤΤ10) - Εν Σώματι Υγιεί
4. Διακουμάκος Αλέξανδρος, (αθλητής ΤΤ10) - Π.Α.Σ.Κ.Α.