Logo

Διακρίσεις του Ο.Α. Αλέξανδρος Βέροιας στο 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας

Επιτυχίες σημείωσαν οι αθλητές του Ο.Α. Αλέξανδρος Βέροιας στο 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα τένις Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διεξήχθη στη Νάουσα.

Στην κατηγορία Α12 αγωνίστηκαν οι Μαϊόβης Γιώργος, Νιώπας Αντώνης οι οποίοι αγωνιζόμενοι για πρώτη φορά άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Στους 8 καλύτερους έφτασε ο Νέγκας Χαράλαμπος ο οποίος τραυματίστηκε στον προημιτελικό και δεν μπόρεσε να διεκδίκηση την είσοδό του στα μετάλλια.

Στην κατηγορία A16 αγωνίστηκε ο Μιχάλης Ανανιάδης ο οποίος κατέκτησε την 3η θέση συνεχίζοντας τις πολύ καλές εμφανίσεις των τελευταίων εβδομάδων καθώς στο προηγούμενο τουρνουά κατάφερε να μπει στους 32 καλύτερους στο πανελλαδικό πρωτάθλημα επιπέδου Ε1 αγωνιζόμενος μάλιστα σε μεγαλύτερη κατηγορία (Α18).

Τέλος στην κατηγορία Κ12 αγωνίστηκε η Μανωλοπούλου Ανθή η οποία μετά από διαδοχικές νίκες έφτασε στον τελικό κατακτώντας τελικά τη 2η θέση.

Επίσης στο 1ο ατομικό πρωτάθλημα πράσινου επιπέδου αγωνίστηκε η Μαϊόβη Μάρθα η οποία σημείωσε αρκετές νίκες κλέβοντας τις εντυπώσεις.

Ο πρόεδρος συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια και τις επιτυχίες τους καθώς επίσης και τον προπονητή του συλλόγου Κουκουλομάτη Σταύρο.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb