Logo

Το tennis στα σχολεία του Δήμου Αλεξάνδρειας

Ο Δήμος Αλεξάνδρειας, το «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλεξάνδρειας με Παράρτημα Ρομά» και η Γ΄ Ένωση Σωματείων Αντισφαίρισης Κεντροδυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Ειδική Γραμματεία Κοινωνικής Ένταξης ΡΟΜΑ και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, θα οργανώσει και θα υλοποιήσει το πρόγραμμα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (ΕΦΟΑ) "Το tennis στα σχολεία - tennis άθλημα για όλους", την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Απριλίου στο 2ο και 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Τη δράση θα παρακολουθήσει ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Κο. Ιούλιος Συναδινός την Παρασκευή 27 Απριλίου έπειτα από πρόσκληση της Γ΄ Ένωσης, και στη συνέχεια θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο, το Δ.Σ. της Ένωσης και αρμόδιους φορείς του Δήμου.

Τη Δευτέρα 23 Απριλίου ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Γ' Ένωσης Σωματείων Αντισφαίρισης, Κο Πέτρο Τσαρκνιά για την προετοιμασία της εκδήλωσης και της επίσκεψης του ΓΓΑ. Στη συνάντηση που συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Ισαάκ Χαλκίδης, με την Προϊσταμένη του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού Εύα Ραφαηλίδου, τον Υπεύθυνο Γραφείου Δημάρχου Νικόλαο Γιαννάκη, τους Διευθυντές του 2ου και του 6ου Δημοτικών σχολείων Κους Βασιλείου Αντώνιο και Τσιούνη Στέφανο, μέλη του Δ.Σ του Τοπικού Σωματείου Αντισφαίρισης και του Ομοσπονδιακού προπονητή Μιχάλη Αδαλόγλου, συζητήθηκαν λεπτομέρειες και οργανωτικά ζητήματα της εκδήλωσης.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb