Ποσειδώνας: Κέρδισαν οι γυναίκες στην Αλεξάνδρεια, έχασαν οι κορασίδες στην Καστοριά

Άνετα η γυναικεία ομάδα του Ποσειδώνα Βέροιας νίκησε με 3-0 σετ την ομάδα της Αλεξάνδρειας και εδραιώθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων ήταν εμφανής.

Ο προπονητής χρησιμοποίησε όλα τα κορίτσια τα οποία ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες του παιχνιδιού. Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στον αγώνα απόλαυσαν ένα παιχνίδι για ένα ρόλο και χειροκρότησαν όλα τα κορίτσια.

Τα σετ 25-5, 25-9 και 25-10.

Από τις νικήτριες ιδιαίτερα διακρίθηκαν οι Γάτση Μαρία, Νταγκοπούλου Χρυσούλα και Κυριακίδου Παναγιώτα χωρίς να υστερήσει καμία.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Κυριακίδου Παναγιώτα, Νταγκοπούλου Χρυσούλα Κουτσογιαννοπούλου Δήμητρα, Γάτση Μαρία, Τράιου Ελένη, Πατερέκα Χάιδω, Βενετικίδου Αγάπη, (libero), Τσιούχα Μαριάννα, Τσέα Μαρία, Γεωργιάδου Μαριανίκη, Σαράφη Μαρία, Οφοτζέμπε Σιώμα, Ηλιάδου Αναστασία

Βαθμολογία Β' Εθνικής

1 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 31
2 ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 30
3 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 18
4 ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 17
5 ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 12
6 ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 9
7 ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 9
8 ΑΟΠ ΜΙΛΩΝΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 6

poseidon wom

Έχασαν στην Καστοριά οι κορασίδες

Ξεκίνησε η τελική φάση για την ανάδειξη πρωταθλητή που θα προκριθεί στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κορασίδων. Οι τρεις πρώτες ομάδες των τριών ομίλων - ο Ποσειδώνας Βέροιας, ο Αίας Κιλκίς και η Καστοριά - συμμετέχουν σε πρωτάθλημα για την τελική κατάταξη.

Στο δεύτερο παιχνίδι της τελικής φάσης των κορασίδων, στο ΔΑΚ Καστοριάς, τα κορίτσια της Βέροιας δεν κατάφεραν να ζευγαρώσουν τις νίκες τους, χάνοντας από την τοπική ομάδα με 3-1 σετ. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο μιας και η τοπική ομάδα ήταν καλύτερη σε όλα τα σημεία. Τίποτα όμως δεν χάθηκε για τις κορασίδες της Βέροιας, υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια μπορούν να πάρουν την πρώτη θέση.

Τα σετ: 25-19, 17-25, 25-20 και 25-20

Κανένα κορίτσι από τον Ποσειδώνα δεν διακρίθηκε. Όλα κινήθηκαν στη μετριότητα.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Νταγκοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Τσέα Μαρία, Σαράφη Μαρία, Τσιούχα Μαριάννα, Γεωργιάδου Μαριανίκη, , Βενετικίδου Αγάπη, (libero), , Οφοτζέμπε Σιώμα, Ηλιάδου Αναστασία, Μπέη Βασιλική, Παπαευθυμίου Ολυμπία