Διακρίσεις του ΕΟΣ σε Παρνασσό και Βόρρα

Στό χιονοδρομικό κέντρο Πηλίου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18/3/2018 ο Πανελλήνιος αγώνας αλπικών αγωνισμάτων της κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων 2. Ο ΕΟΣ Νάουσας συνεχίζοντας την αγωνιστική του δράση, έδωσε δυναμικά το παρών στον αγώνα. Ο έντονος συναγωνισμός δεν φάνηκε να πτοεί του αθλητές χαρίζοντας εξαιρετική παρουσία στην ομάδα.

Η Εύα Τρούπκου πανηγύρισε το ασημένιο της μετάλλιο στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης. Την επόμενη μέρα στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης κατέλαβε την Τρίτη θέση και ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο Ελπιδοφόρα εμφάνιση έκανε στο ίδιο αγώνισμα ο Αναστάσης Λυμπεριάδης καταλαμβάνοντας την έβδομη θέση. Η δραστηριότητες του συλλόγου συνέχιζονται και το επόμενο Σαββατοκύριακο με τους Πανελλήνιους Αγώνες ΑΓΕΝ στην Βίγλας Φλώρινας.

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΣΚΙ(SKI CROSS) ΒΟΡΡΑΣ

Στο χιονοδρομικό κέντρο Βόρρας πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 17-18/3/2018, ο προκριματικός και τελικός αγώνας του ελεύθερου σκι (ski cross), μετά την πολύχρονη απουσία του από τα αθλητικά χιονοδρομικά δρώμενα. Ο Ε.Ο.Σ Νάουσας συμμετείχε με πέντε αθλητές, αποσπώντας τέσσερα χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο μετάλλιο, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Συγκεκριμένα:

ΠΑΧ Εφήβων: 

1ος Ζωγράφος Μάνος Εμμανουήλ

Κύπελλο Κορασίδων:

1η Μουδιώτη Μαρία Ακριβή

Κύπελλο Ski Cross(Τελικός):

1ος Βαλταδώρος Μίλτος
2ος Κατσάνης Αθανάσιος
3ος Βαλταδώρος Δημήτριος

Π.Α.Χ Ανδρών:

1ος Βαλταδώρος Μίλτος
2ος Βαλταδώρος Δημήτριος