Logo

Διακρίσεις του ΕΟΣ Νάουσας στον Παρνασσό και στο Φαλακρό

Στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού πραγματοποιηθηκε το 2ο Κύπελλο Ελλάδας Αλπικου Σκι Παίδων κορασίδων το Σαββατοκύριακο στις 10_11 Μαρτίου.
Οι συνθήκες εξαιρετικές για χιονοδρομία με τις συμμετοχές των αθλητών να ξεπερνούν κάθε προσδοκία. Η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας που ξεχωρισε ήταν η Νίκη Λυμπεροπουλου.

Η Λυμπεροπουλου στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης τερμάτισε στην έκτη θέση στην κατηγορία των Κορασίδων 1.

eos FALAKRO 2977

Στο όρος Φαλακρό, της Δράμας, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, 10-11/3/18, οι αθλητές Δρόμων Αντοχής του ΕΟΣ Νάουσας, συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Διάθλου.

Το Δίαθλο είναι είναι ένα ιδιαίτερα δημοφιλές Ολυμπιακό αγώνισμα που συνδιάζει το σκι αντοχής με τη σκοποβολή και οι αθλητές μας κατάφεραν να διακριθούν, τις δύο ημέρες των αγώνων.

Η Γωγώ Νιμπίτη, στην κατηγορία Γυναικών, κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στην απόσταση, ενώ ήταν δεύτερη στο σπρίντ.

Ο Δημήτρης Μπατσής, στην κατηγορία Ανδρών, πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο σπρίντ και τερμάτισε στην τέταρτη θέση στην απόσταση.

Ο Γιώργος Αναστασιάδης, στους Παίδες, ήταν άπιαστος στο σκι και με πολύ καλές βολές και κέρδισε άνετα και στα δύο αγωνίσματα, ενώ η Στελλίνα Γιαννακοβίτη στις Κορασίδες αρκέστηκε σε δύο τέταρτες θέσεις, αφού υστέρησε στη σκοποβολή σε σχέση με τις συναθλήτριές της.

Η έκπληξη των αγώνων ήταν η Μάρα Τσιάρκα, η οποία αν και έτρεξε εκτός συναγωνισμού, λόγω του ότι δεν έγινε κατηγορία παγκορασίδων, κατάφερε να κάνει τον πρώτο χρόνο στο σκι, την δεύτερη μέρα, από όλες τις κορασίδες, ενώ ήταν και πολύ καλή στις βολές.

Με τους αγώνες αυτούς ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο τρόπο η φετινή αγωνιστική περίοδος και όλοι οι αθλητές μας έδωσαν την υπόσχεση να δουλέψουν συστηματικά με τους προπονητές τους για να πρωταγωνιστήσουν και τη επόμενη χρονιά.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb