Συνάντηση αντιδημάρχων του Δ. Βέροιας με τον εκπρόσωπο της Ελλάδας στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες

Τον αθλητή Κωνσταντίνο Πετράκη, του Αθλητικού Σωματείου ΑμΕΑ «Εν σώματι Υγιεί» Βέροιας, ο οποίος συνοδευόταν από τον προπονητή του σωματείου, Αλέξανδρο Καραϊωσήφ, υποδέχτηκαν στο Δημαρχείο της Βέροιας, το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Μαρτίου 2018, ο Αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Δόμησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αριστομένης Λαζαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας, Γιώργος Σοφιανίδης και ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας , Θεόφιλος Κορωνάς, εν όψει της συμμετοχής του αθλητή στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πιονγκ Τσανγκ της Νότιας Κορέας 9-18 Μαρτίου 2018.

Είναι η πρώτη φορά που η Βέροια θα εκπροσωπηθεί σε Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες, με τον αθλητή να συμμετέχει σε δύο αγωνίσματα στο άθλημα της Παραολυμπιακής Χιονοσανίδας (Para Snowboard), καταγράφοντας παράλληλα και την πρώτη συμμετοχή της Ελλάδας στο συγκεκριμένο άθλημα. Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Πετράκης θα είναι και ο μοναδικός εκπρόσωπος της χώρας στους αγώνες, έχοντας την ύψιστη τιμή να παρελάσει ως σημαιοφόρος κατά την τελετή έναρξης.

Οι αντιδήμαρχοι, εκ μέρους του Δήμου Βέροιας και του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Βοργιαζίδη, ευχήθηκαν στον αθλητή υγεία και καλή επιτυχία κατά τη συμμετοχή του στους αγώνες ενώ τόνισαν πως θα πρέπει να αισθάνεται ιδιαίτερα περήφανος για τη συμμετοχή του και μόνο στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες γιατί αποτελεί τεράστια τιμή αλλά και εμπειρία ζωής για τον ίδιο να εκπροσωπεί την πόλη και τη χώρα στο κορυφαίο αυτό αθλητικό γεγονός. Τέλος, του ευχήθηκαν την επόμενη φορά που θα τον συναντήσουν να φοράει μετάλλιο στο στήθος του.