Διακρίσεις του ΣΧΟΒ στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικού Σκί και Σκί Δρόμων Αντοχής

Το «βάπτισμα του πυρός» πήραν οι νεαροί αθλητές του Συλλόγου Χιονοδρόμου Ορειβατών Βεροίας, στο Κύπελλο Ελλάδος Αλπικού Σκί και Σκί Δρόμων Αντοχής το Σαββατοκύριακο 24-25/2 στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου !

Συγκεκριμένα στο Αλπικό Σκί στο αγώνισμα combi GS, συμμετείχαν στην κατηγορία Παμπαίδων ο Τσιγκογιάννης Νικόλαος (25ος), ο Τσιαπανίτης Απόστολος (43ος) και ο Πελαλίδης Γιώργος (44ος), ενώ στην κατηγορία Παγκορασίδων αγωνίστηκαν για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα η Κουκουτέγου Χρυσούλα (29η) και η Μαρμαρά Δέσποινα (34η).

Στο Σκί Δρόμων Αντοχής, στο αγώνισμα XC Cross, συμμετείχαν για τον ΣΧΟΒ 3 κορίτσια στην κατηγορία Παγκορασίδων. Η Μπουτσακτσή Μαρίνα τερματίζοντας 5η ! η Νταούφα Σοφία (13η) και η Μαζίνη Στεφανία (15η).

Επίσης πολλές συμμετοχές με ιδιαίτερα καλή εμφάνιση, πραγματοποίησαν και τα παιδιά του προαγωνιστικού τμήματος του Σκί Δρόμων Αντοχής, Γιαννουλάκης Γιώργος, Γιαννουλάκης Χρήστος, Δημάδη Ελένη, Κόγια Ευτυχία, Μαζίνη Μαριρένα, Μητρούλα Άννα, Νταούφας Νικήτας και Τσομπάνης Συμεών.