Αγώνες αλπικού στο Σέλι

Το προσεχές Σαββατο και Κυριακή 24-25 Φεβρουαρίου στο χιονοδρομικό κέντρο Σελίου, ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Βεροίας διοργανώνει Αγώνες Κυπέλλου Ελλάδος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Χειμερινών Αθλημάτων (ΕΟΧΑ), για την κατηγορία Παμπαίδων-Παγκορασίδων στο Αλπικό Σκί(combiGS/combiSL) και την κατηγορία Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων, Προαγωνιστικών και Κοινού στο Σκί Δρόμων Αντοχής (XCCross).

Περισσότεροι από 200 αθλητές από όλους τους Συλλόγους της Ελλάδας αναμένεται να βρεθούν σε αυτήν την γιορτή της Χιονοδρομίας, στο κατάλευκο μετά τις πρόσφατες χιονοπτώσεις Σέλι.

Μετά από χρόνια, ο ΣΧΟΒ επιστρέφει ως διοργανωτής Αγώνων στο καλεντάρι της ΕΟΧΑ και σας καλεί να συμμετέχετε με την παρουσία σας. Η διοργάνωση τέτοιων αγώνων είναι τιμή για την πόλη μας που έχει μακρά παράδοση στην Χιονοδρομία -65 χρόνια συμπληρώνει φέτος ο ιστορικός ΣΧΟΒ- την οποία συνεχίζει έχοντας αναπτύξει πρότυπο αθλητικό φυτώριο, αναγνωρισμένο ακόμη και από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Σκί (FIS) στο πρόγραμμα «FISSnowkids» !

Αναλυτικό πρόγραμμα των Αγώνων θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.sxo.gr