Logo

Από τα 10 χρυσά μετάλλια που μοιράστηκαν τα 7 στον ΕΟΣ Νάουσας

Με την συμβολή του διοργανωτή συλλόγου ΕΟΣ Νάουσας καθώς και την αμέριστη βοήθεια του χιονοδρομικου κέντρου 3-5 πηγάδια πραγματοποιηθηκε το Βαλκανικό Fis καθώς και το Κύπελλο Ελλάδος σε όλες τις κατηγορίες του αθλήματος.

Μεγάλη πρωταγωνίστρια αναδείχθηκε η πρωταθλήτρια Μαρία Ντανου καθώς στο Βαλκανικό κύπελλο κέρδισε ένα Χρυσό μετάλλιο και ενα Αργυρό και δύο Χρυσα μετάλλια στο Ελληνικό πρωτάθλημα βελτιωνοντας ακόμη περισσότερο την βαθμολογία της στη διεθνή καταταξη της Fis.

Οι Νεανιδες Γωγω Νιμπιτη και Φαιη Γιαννακοβιτη στο Βαλκανικό κύπελλο μοιράστηκαν την Πέμπτη και έκτη θέση αντίστοιχα κερδίζοντας τις εντυπώσεις αφού κατεβηκαν εξαιρετικά στη διεθνή καταταξη της fis κάνοντας ατομικά ρεκόρ.

Στο Ελληνικό πρωτάθλημα η Φαιη Γιαννακοβιτη κέρδισε το αργυρό και χάλκινο μετάλλιο και η συναθλητρια της Γωγω Νιμπιτη το χάλκινο και αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα.

Στην κατηγορία των παίδων κορασίδων μεγάλοι πρωταγωνιστές αναδείχθηκαν και τις δύο μέρες οι Στελλινα Γιαννακοβιτη και Γιώργος Αναστασιαδης κερδίζοντας άνετα και τις δύο μέρες από δύο Χρυσα μετάλλια ο καθένας.

Στην κατηγορία των Παγκορασιδων η Μάρα Τσιαρκα κέρδισε το Χρυσό μετάλλιο και η Κατερίνα Βαικου το Χάλκινο μετάλλιο αντίστοιχα.

Στην ίδια κατηγορία η Λυδία Τσάτσου τερμάτισε στην τέταρτη θέση και η Όλγα Μπιτερνα στην έκτη θέση.

Το αγωνιστικό διήμερο έκλεισε με τον αγώνα επίδειξης της προαγωνιστικης κερδίζοντας τις εντυπώσεις αφού και στη συγκεκριμένη κατηγορία ο ΕΟΣ Νάουσας υπερίσχυσε βάζοντας τα θεμέλια για τις μελλοντικές αγωνιστικές κατηγορίες.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb