Logo

Αθλητές της Ακροβατικής Γυμναστικής του Φιλίππου στο Δήμαρχο Βέροιας

Την ομάδα των νεαρών αθλητών της Ακροβατικής Γυμναστικής του Α.Π.Σ. Φιλίππου Βέροιας που συνοδεύονταν από την προπονήτρια τους, Έλσα Παπαδοπούλου, δέχτηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου 2018, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε με αφορμή τις πρόσφατες διακρίσεις που κατέγραψαν οι αθλητές αγωνιζόμενοι στο υψηλότερο επίπεδο τόσο σε πανελλήνιο όσο και σε διεθνές επίπεδο. Συγκεκριμένα, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικής Γυμναστικής που διεξήχθη στο Λαύριο Αττικής 15-17 Δεκεμβρίου 2017 συμμετείχαν 12 αθλητές, κατακτώντας συνολικά 9 χρυσά μετάλλια (4 πρώτες θέσεις) και μια 5η θέση ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στη Μίκρα Θεσσαλονίκης κατέκτησαν 4 πρώτες θέσεις και μια δεύτερη θέση. Επιπλέον, το μεικτό ζευγάρι της ομάδας κατέκτησε την 1η θέση στο Διεθνές Τουρνουά Ακροβατικής Γυμναστικής που έλαβε χώρα στις 10-12 Νοεμβρίου 2017 στο Ρούσε της Βουλγαρίας. 

Ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους καθώς επίσης και την προπονήτρια τους που με την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και την αγωνιστικότητά τους σημείωσαν τόσες διακρίσεις στο ανώτερο επίπεδο, απόδειξη της διαρκούς εξέλιξης του αθλήματος στην πόλη μας.
Μάλιστα, ο Δήμαρχος υπογράμμισε πως τέτοιες επιτυχίες μας γεμίζουν όλους με υπηρηφάνεια και χαρά αφού ακούγεται η πόλη μας εντός κι εκτός συνόρων. Ωστόσο, όπως τόνισε, η σημαντικότερη παρακαταθήκη για την κοινωνία μας είναι το γεγονός ότι μέσα από την απαιτητική και επίπονη διαδικασία του πρωταθλητισμού καλλιεργούνται καλοί και ισορροπημένοι χαρακτήρες.

Τέλος, ευχήθηκε στους νεαρούς αθλητές μελλοντικές επιτυχίες τόσο στις αθλητικές τους δραστηριότητες όσο και στις σχολικές τους υποχρεώσεις.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb