Νίκες για την Παυλίδου και Αλεξοπούλου σε Πανελλαδικά και Ενωσιακά Πρωταθλήματα τένις

oav ft

Με έντονη αγωνιστική δραστηριότητα οι αθλητές και αθλήτριες του ΟΜΙΛΟΥ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ συνεχίζουν τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τους για το 2014. Από την αγωνιστική ομάδα των junior η ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑ , συμμετείχε στο 5ο Εθνικό Πρωτάθλημα τένις , επιπέδου Ε2 στην Ξάνθη από 10-14 Οκτωβρίου 2014.

Με συνεχόμενες νίκες και παρουσία που ικανοποίησε τόσο την ίδια , όσο και την προπονήτριά της κ. Παλαιστή Ντέπη, μπήκε στην δεκαεξάδα του κυρίως ταμπλό των μονών, στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 14 ετών και έχασε για την οκτάδα, μετά από συναρπαστικούς αγώνες .

Στην ίδια κατηγορία των διπλών, μπήκε στην τετράδα και ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την Τρίτη θέση με συμπαίκτρια την Καραδήμου Μαριλένα.
Στο 5ο Ενωσιακό Βαθμολογούμενο πρωτάθλημα τένις Ανδρών – Γυναικών που διοργάνωσε ο ΌΜΙΛΟΣ ΑΝΤ/ΡΙΣΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ από 18-19 Οκτωβρίου 2014 στα γήπεδα τένις στο Μακροχώρι , συμμετείχαν οι αθλήτριες ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, ΛΙΟΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΗ, ΜΥΛΩΝΑ ΝΙΝΑ, ΠΑΥΛΙΔΟΥ ΘΕΝΙΑ και ΤΣΕΠΡΑΪΛΙΔΟΥ ΘΩΜΑΗ. Ξεχώρισαν η Παυλίδου και Αλεξοπούλου 2η και 3η θέση αντίστοιχα στις Γυναίκες

Στους άνδρες συμμετείχαν ο ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΘΕΟΛΟΓΗΣ , ΦΑΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΣΕΡΔΑΡΙΔΗΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΜΠΛΑΤΣΙΩΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΓΚΟΓΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ και ΞΑΦΗΣ ΘΩΜΑΣ.

O Φάκας Δημήτρης έφθασε στον ημιτελικό, ενώ θα μπορούσε να διεκδικήσει το τρόπαιο του τελικού , αν δεν τον πρόδιδε το πρόβλημα στο γόνατο , αναγκάστηκε να εγκαταλείψει μένοντας στην Τρίτη θέση των ανδρών.

Δυναμική ήταν η παρουσία του Στεφανίδη Θεολόγη ο οποίος μπήκε στην οκτάδα , ενώ ο Ξάφης Θωμάς και ο Σερδαρίδης Νικηφόρος δοκίμασαν για πρώτη φορά τις δυνατότητές τους σε επίσημους αγώνες .

Από τη ομάδα των λιλιπούτειων αθλητών/τριων η Θεοδωρίδου Δέσποινα, ο Κουκουλάκης Γιώργος , ο Μπάκανος Αθανάσιος , ο Βαν Ντερ Σπόελ Άλκης, η Ταουσιάνη Έφη και η Σαριουστά Αναστασία αγωνίσθηκαν την Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου στο 8ο Προπαιδικό ομαδικό Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Λιτόχωρο.

Οι μικροί αθλητές/τριες , έπαιξαν ομαδικά και συνεργάστηκαν στους αγώνες, εφαρμόζοντας το επίσημο πρόγραμμα της Ομοσπονδίας και εξοικειώθηκαν με παιγνιώδη τρόπο στους σκοπούς του αθλήματος.