Σάρωσε τα μετάλλια ο Φίλιππος

Οι επιτυχίες του Φιλίππου στην Αισθητική Γυμναστική συνεχίζονται για άλλη μια χρονιά . Οι 3 ομάδες, που εκπροσώπησαν επάξια την πόλη της Βέροιας επέστρεψαν από το 3ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Αυλώνας - Ωρωπού με 3 Ασημένια Μετάλλια .

Οι Προπονήτριες του Συλλόγου Ηρώ Χαβιαροπούλου και Μωυσιάδου Κατερίνα οι οποίες από τον Οκτώβριο είναι πλέον και Διεθνείς Κριτές Αισθητικής Γυμναστικής , καθώς και οι Τζίμπουλα Δέσποινα και Παυλίδου Μαρία μετέδωσαν όλες τους τις γνώσεις στις Αθλήτριες και απέδειξαν ότι η συλλογική δουλειά αποδίδει και το μέλλον τους ανήκει .

Η Αισθητική γυμναστική ένα πολύ όμορφο και εντυπωσιακό ομαδικό άθλημα που συνδυάζει την ρυθμική γυμναστική, τον χορό και στοιχεία από την ακροβατική γυμναστική. Είναι σχετικά καινούργιο άθλημα στην Ελλάδα, παρόλο που στον υπόλοιπο κόσμο είναι ευρέως γνωστό και αγαπητό.

Με τρείς συμμετοχές αγωνίστηκε ο Φίλιππος , στις κατηγορίες των 8-10 , 10-12 και 14-16 .
Στην κατηγορία των 8-10 συμμετείχαν οι αθλήτριες:

Στήθου Ελεάνα , Γεροντίδου Κέλλυ , Τραπενζανλίδου Ελισάβετ , Σαρηγιαννίδου Μαριλένα , Παπαδοπούλου Ανδρομάχη , Ελευθεριάδου Παναγιώτα , Νικολοπούλου Ευφροσύνη , Καπετανάκη Ελισάβετ , Γεωργιάδου Στέλλα , Χαλατζιούκα Μελίνα , Νταλιμπίρα Μαρία , Λουκίδου Ράνια .

Στην κατηγορία των 10-12 συμμετείχαν οι αθλήτριες:

Αφένδρα Ευαγγελία , Κιάτση Κατερίνα ,Νικόλτση Έλλη , Κριαρά Ελπίδα , Μπουζίκα Παναγιώτα , Φασίδου Ξένια , Κατσικάρη Σοφία , Παπαζλή Σταρούλα .

Στην κατηγορία των 14-16 συμμετείχαν οι αθλήτριες:

Εμμανουήλ Ελένη , Παπανώτα Δήμητρα , Πινακούδη Ροδούλα , Καγκελίδου Νάντια , Ζουμπουλίδου Ευγενία , Γερακοπούλου Κατερίνα , Πανίδου Σοφία .

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Ρυθμικής & Αισθητικής Γυμναστικής του Φιλίππου Νίκος Παπανώτας , δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τις διακρίσεις των προπονητριών καθώς και των αθλητριών . Τους εύχεται να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και μεράκι και ευχαριστεί τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση τους .