Στην Πτολεμαΐδα για τα Masters της Γ Ένωσης ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος

Το σαββατοκύριακο 25-26 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στην Πτολεμαΐδα τα Masters της Γ Ένωσης Κεντροδυτικής Μακεδονίας. Σε αυτή τη διοργάνωση δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι 4 πρώτοι /τες αθλητές/τριες της Ένωσης με την καλύτερη Πανελλαδική κατάταξη, με σκοπό την ανάδειξη των καλύτερων αθλητών/τριών της κατηγορίας.

Στη διοργάνωση είχαν δικαίωμα συμμετοχής δύο αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας η Γεωργοπούλου Ναταλία, η οποία δυστυχώς δεν μπόρεσε να αγωνιστεί και ο Μιχάλης Ανανιάδης, ο οποίος κατέβαλε την 3η θέση στην κατηγορία Α16.

Masters2

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του συλλόγου συγχαίρουν τους δύο αθλητές για την όλη πορεία τους τη φετινή χρονιά, η οποία οδήγησε σε αυτή τη σημαντική διάκριση!

"Πρόκειται για το τελευταίο τουρνουά μιας επιτυχημένης χρονιάς και με αφορμή το φινάλε ευχαριστούμε θερμά και τους γονείς όλων των αθλητών/τριών του συλλόγου για την αμέριστη στήριξη και συμπαράστασή τους. Τέλος, πολλά συγχαρητήρια αξίζει και η προπονητική ομάδα, Σταύρος Κουκουλομάτης και Κορίνα Παπαδοπούλου για το εξαιρετικό έργο που επιτελούν καθόλη τη διάρκεια του έτους" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.