Logo

Ο Βεροιώτης αθλητής Κωνσταντίνος Πετράκης στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Parasnowboard

Ο αθλητής του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας Πετράκης Κωνσταντίνος, θα αγωνιστεί στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Parasnowboard (Banked Slalom), προκειμένου αφενός μεν να περάσει από classification (ταξινόμηση σε κλάση ανάλογα με τον τύπο της αναπηρίας), αφετέρου δε να μπορέσει να προκριθεί στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες της PyeongChang 2018. O συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί προαπαιτούμενο.

Είναι η πρώτη φορά που αθλητής με κινητική αναπηρία από την πόλη της Βέροιας, θα συμμετέχει σε επίσημους αγώνες χειμερινού παραολυμπιακού αθλήματος στο εξωτερικό και φυσικά η πρώτη φορά που αθλητής του σωματείου μας θα αγωνιστεί σε επίσημους διεθνείς αγώνες.

Μαζί με τον Πετράκη την ελληνική αποστολή απαρτίζει και ο αθλητής από την Αθήνα Κοτρώτσιος Ευάγγελος. Οι δύο αθλητές αναμένεται να ταξινομηθούν και να αγωνιστούν σε διαφορετική κλάση.

Ο αθλητής θα αγωνιστεί στην Ολλανδία με τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής/διατροφής και συμμετοχής στον αγώνα να βαραίνουν αποκλειστικά τον ίδιο. Όποια επιχείρηση ή/και επαγγελματίας ενδιαφέρεται να γίνει χορηγός του Κωνσταντίνου Πετράκη, ώστε να καταφέρει να γίνει ο πρώτος βεροιώτης αθλητής σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, μπορεί να απευθυνθεί:

στο τηλ: 6976591081
στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
στη σελίδα στο facebook: www.facebook.com/enswmatiygiei/ 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb