Ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών του ΕΟΣ Νάουσας

Με την υπεροχή των γυναικών συνεχίζει να γράφει ιστορία στο άθλημα της χιονοδρομίας ο ΕΟΣ Νάουσας.

Η Σοφία Ράλλη στο άθλημα του Αλπικού Σκι συνεχίζει την προετοιμασία της στο Hindertux της Αυστρίας και δηλώνει πανέτοιμη, και σε εξαιρετική φυσική κατάσταση για τη διεκδίκηση της συμμετοχής της στους Ολυμπιακούς αγώνες της Κορέας.

DANOU MARIA OLYMPIC TRAINING

Στο άθλημα των Σκι Δρόμων Αντοχής η Μαρία Ντάνου αφού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της στο Oberhof της Γερμανίας συνεχίζει τη σκληρή δουλειά στον παγετώνα του Dachstein της Αυστρίας διεκδικώντας και η ίδια μια θέση στην Ολυμπιακή ομάδα της Χιονοδρομίας.

ANOIXTES EPITROPES5

Εξαιρετική ήταν η χιονοδρομική περίοδος 2016-2017 για τον ΕΟΣ Νάουσας αφού οι επιδόσεις των αθλητών ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Την Κυριακή στην κατάμεστη αίθουσα της Νομαρχίας της Λάρισας ο ΕΟΣ Νάουσας βραβεύτηκε ως ο πρωταθλητής σύλλογος στην γενική κατάταξη σύμφωνα με την ΕΟΧΑ και ο Πρόεδρος κ. Νίκος Βελής παρέλαβε το αντίστοιχο βραβείο.

Η δεύτερη διάκριση του ΕΟΣ Νάουσας είναι και πάλι η πρώτη θέση σύμφωνα με τη βαθμολογία της ΕΟΧΑ στο σκι Δρόμων Αντοχής, βραβείο το οποίο παρέλαβε ο έφορος του αγωνίσματος κ. Δημήτρης Βάϊκος.

Στην ίδια εκδήλωση τιμήθηκαν και βραβεύτηκαν με έπαθλα και δώρα οι κυπελλούχοι Πρωταθλητές.

Στην κατηγορία των γυναικών στο Αλπικό Σκι για μια ακόμη χρονιά η Σοφία Ράλλη πρώτευσε ως η καλύτερη αθλήτρια.

Στο σκι Δρόμων Αντοχής ως οι καλύτεροι αθλητές αναδείχθηκαν η Στελλίνα Γιαννακοβίτη στην κατηγορία των κορασίδων, και ο Γιώργος Αναστασιάδης στην κατηγορία των παίδων.