Logo

"Ρόδα Είναι και Γυρίζει": Τίτλοι τέλους με την παράδοση του ποσού που συγκεντρώθηκε

Ο Πέτρος Παλουκίδης και ο Γιώργος Λυπηρίδης ολοκλήρωσαν το ταξίδι των 1550 χιλιομέτρων με επιτυχία, οι κουμπαράδες από όλα τα καταστήματα των X-treme Stores επέστρεψαν στη Βέροια και το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Εν Σώματι Υγιεί Βέροιας παρέλαβε το ποσό για την ενίσχυσή του σε απαραίτητα είδη για τις προπονήσεις των αθλητών!!

Η "τελετή" παράδοσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου στο κατάστημα X-Treme Stores Βέροιας, όπου παραβρέθηκαν εκτός από τους δύο ποδηλάτες, η Πρόεδρος, ο Γεν. Γραμματέας και ο Ταμίας του σωματείου, αντιπροσωπεία αθλητών μας, ο ιδρυτής και Τεχνικός Διευθυντής και εθελοντές που το στηρίζουν.

Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα αποκτηθούν άμεσα αναλώσιμα είδη και ειδικός αθλητικός εξοπλισμός που απαιτείται για τις προπονήσεις των αθλητών και θα πληρωθεί το αντίτιμο για τις ώρες προπόνησης των αθλητών στα Δημοτικά Γυμναστήρια.

Ευχαριστήριο

"Το Δ.Σ., τα μέλη και οι Αθλητές μεΑ του Α.Σ. ΑμεΑ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ Βέροιας, αισθάνονται την βαθύτατη ανάγκη να ευχαριστήσουν αφενός μεν τους κ.κ. Παλουκίδη Πέτρο και Λυπηρίδη Γιώργο, για τη σύλληψη της ιδέας και την υπεράνθρωπη προσπάθεια που κατέβαλλαν για την υλοποίησή της και αφετέρου δε, τον απλό ανώνυμο κόσμο, που συνέδραμε στο όλο εγχείρημα, καταθέτοντας χρήματα στους ειδικούς κουμπαράδες που είχαν στηθεί!

Ευχαριστούμε πολύ την αλυσίδα καταστημάτων Χ-Treme Stores για τη φιλοξενία και τις διευκολύνσεις που παρείχε στους δύο ποδηλάτες στον ανεφοδιασμό τους, καθόλη τη διάρκεια του ταξιδιού τους!

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλα τα τοπικά ΜΜΕ της Ημαθίας για την προώθηση της φιλανθρωπικής καμπάνιας αφιλοκερδώς και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς της ΕΤ3 και Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων που μας έδωσαν τη δυνατότητα να "ακουστούμε"

Ευχαριστούμε όλους εσάς για την στήριξη τους σε όλη αυτή την προσπάθεια!

Το "Ρόδα είναι και Γυρίζει" πέτυχε τον στόχο του!!". 

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb