Logo

Συγκομιδή  μεταλλίων  για τον ΕΟΣ Νάουσας!

Στο Μέτσοβο πραγματοποιήθηκε από τις 1_3 Σεπτεμβρίου 2017 το Fis Roller ski στο Μέτσοβο καθώς και το κύπελλο ΑΓΕΝ Ρολλερ_σκι.

Στην κατηγορία των γυναικών η Μαρία Ντάνου στο Βαλκανικό κύπελλο ξεχώρισε κατακτώντας το αργυρό μετάλλιο στο αγώνισμα των 3,7 κm.

Στην ίδια κατηγορία η Μαρία Ντάνου στο Ελληνικό πρωτάθλημα κέρδισε δύο αργυρά μετάλλια στο αγώνισμα των 3,7 km και στο αγώνισμα των 5km αντίστοιχα.

Η μικρότερη αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας Φαιη Γιαννακοβιτη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα των 3,7 km και την τέταρτη θέση στο αγώνισμα των 5km στη ίδια κατηγορία.

Την έκτη θέση κατέλαβε ο Δημήτρης Μπατσής στο αγώνισμα των 5km δείχνοντας ότι επανήλθε δυναμικά με το πέρας των στρατιωτικών του υποχρεώσεων.

Εξαιρετική η επίδοση της Στελλίνας Γιαννακοβίτη και στα δύο αγωνίσματα η οποία με άνεση κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στην κατηγορία των κορασίδων, υποσκελίζοντας με το χρόνο της αθλήτριες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Την ίδια παρουσία στην κατηγορία των παίδων έκανε ο αθλητής Γιώργος Αναστασιαδης κερδίζοντας με μεγάλη άνεση και στα δύο αγωνίσματα 3,7 και 5km αντίστοιχα δύο χρυσά μετάλλια.

Στην κατηγορία των Παγκορασίδων η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας Μάρα Τσιάρκα κέρδισε με εξαιρετική άνεση το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα 1,5km δείχνοντας τη δυναμική της στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Συμμετοχή στο κύπελλο Ρολλερ_σκι είχε και η προαγωνιστική κατηγορία με τις αθλήτριες Όλγα Μπιτέρνα, Λυδία Τσιάτσιου, και Γεωργία Τσιάρκα.

Η αθλήτρια του ΕΟΣ Νάουσας Φαίη Γιαννακοβίτη θα μεταβεί στο Val di Fiemme της Ιταλίας όπου θα διεξαχθεί προπονητικό camp της F.I.S, στα πλαίσια της θερινής προετοιμασίας, από 3-12 Σεπτεμβρίου.

Την αποστολή συνοδεύει ο προπονητής Νίκος Αναστασιάδης.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb