Logo

Η Βέροια υποδέχεται ξανά τις νεαρές πρωταθλήτριες της ρυθμικής

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η πόλη της Βέροιας ετοιμάζεται να υποδεχθεί τις νεαρές πρωταθλήτριες της ρυθμικής γυμναστικής από όλη τη Βόρεια Ελλάδα: Αυτό το Σαββατοκύριακο (6-7 Μαΐου), το Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Φιλίππειο» θα φιλοξενήσει τον Προκριματικό Αγώνα Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων) της Β’ Περιφέρειας.

Τον αγώνα διοργανώνει η Ε.Γ.Ο. με την αμέριστη συμπαράσταση και βοήθεια της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. υπό την αιγίδα του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με τον Α.Ο.Ρ.Γ. Βέροιας, με την προσδοκία ότι θα αποδειχθεί σε όλα τα επίπεδα ακόμα καλύτερος από τον αντίστοιχο περσινό, που επίσης είχε διεξαχθεί στο «Φιλίππειο».

Η διεξαγωγή της διοργάνωσης στην πρωτεύουσα της Ημαθίας, για άλλη μία χρονιά, επιβεβαιώνει την ξεκάθαρη βούληση τόσο της Ομοσπονδίας όσο και της Α.Ε.Σ.Γ.Β.Ε. να ενισχυθεί ο ρόλος της ελληνικής Περιφέρειας στα δρώμενα της Γυμναστικής, με κάθε τρόπο, αφού μάλιστα το περσινό εγχείρημα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Συμμετοχή έχουν δηλώσει 20 σωματεία της Βόρειας Ελλάδας με περίπου 80 αθλήτριες, αριθμός αισθητά αυξημένος σε σχέση με πέρσι. Η επίσημη προπόνηση στο «Φιλίππειο» είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (05/05), ενόψει των αγώνων που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο και αναμένεται να συνοδευτούν από σημαντική προσέλευση κόσμου, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για τους φιλάθλους.

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα προπόνησης

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα των αγώνων

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb