Δυο τραυματισμοί στέρησαν στον Ποσειδώνα τη νίκη στα Γιαννιτσά

Περίεργα όσο και πρωτόγνωρα πράγματα συνέβησαν χθες στον αγώνα Μ. Αλέξανδρος Γιαννιτσών – Ποσειδώνας Βέροιας. Η ομάδα της Βέροιας ήθελε καθαρή νίκη με 0-3 ή 1-3 σετ για να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α2 κατηγορία. Στα μάτια των κοριτσιών ήταν φανερή η θέληση τους να κατακτήσουν τον στόχο και ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι.

 

Περίπου στην αρχή του πρώτου σετ, η βασική πασαδόρος και κινητήριος μοχλός της ομάδας Παναγιώτα Κυριακίδου έπαθε ένα τράβηγμα στο λαιμό και αντικαταστάθηκε.

Παρόλο το πλήγμα, η ομάδα τα πήγαινε πολύ καλά και έκανε το 1-2 σετ. Στο τέταρτο σετ και ενώ το σκορ ήταν 2-7, με την ομάδα της Βέροιας να έχει πάρει τον αέρα του αγώνα και η νίκη να είναι σχεδόν βέβαιη, τραυματίστηκε η καλύτερη παίκτρια μέχρι εκείνη τη στιγμή Φρειδερίκη Τσιάμη και διακομίστηκε στο νοσοκομείο με φορείο. Η Παναγιώτα μας διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Βέροιας όπου αφού της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε στο σπίτι της, ενώ η Φρειδερίκη παραμένει στο νοσοκομείο των Γιαννιτσών γιατί φαίνεται ότι η ζημία που υπέστη είναι αρκετά μεγάλη. Τελικά η ομάδα της Βέροιας έχασε με 3-2 σετ.

Τα σετ 23-25, 25-22, 23-25, 26-24 και 18-16.

Η διοίκηση και οι προπονητές του Ποσειδώνα είναι περήφανοι για τα κορίτσια τους και εκφράζουν δημόσια την αγάπη τους και την εκτίμηση τους στα παιδιά και τις οικογένειες τους για τον χαρακτήρα τους, τα ψυχικά αποθέματα και τις συγκινητικές προσπάθειες όσο και για το πάθος που έδειξαν σε αυτόν τον αγώνα. Ο Ποσειδώνας Βέροιας αισθάνεται πλούσιος και περήφανος που έχει τέτοια παιδιά! Τα κορίτσια είναι οι αληθινές νικήτριες και αξίζουν το θαυμασμό!!

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Τσιούχα Χρυσάνθη, Κυριακίδου Παναγιώτα,Τσιάμη Φρειδερίκη, Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Κυριαζάκη Χαρίκλεια , Γρηγοριάδου Αρχοντή(libero), Βενετικίδου Αγάπη, Ζησιού Κορνηλία, Κοντοπούλου Μαρία, Τσέα Μαρία, Γεωργιάδου Μαριανίκη