Logo

Αθλήτρια της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου στο Δήμαρχο Βέροιας

Την αθλήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας και της Εθνικής Ελλάδος, Δήμητρας Παπανώτα, η οποία συνοδευόταν από τις προπονήτριες της, Ηρώ Χαβιαροπούλου και Κατερίνα Μωυσιάδου, και τον πρόεδρο του Τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Συλλόγου, Νικόλαο Παπανώτα, δέχτηκε, το πρωί της Τρίτης 11 Απριλίου 2017, ο Δήμαρχος Βέροιας, Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε προκειμένου να ενημερωθεί ο Δήμαρχος για την πρόσφατη διάκριση της νεαρής αθλήτριας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής το οποίο διεξήχθη στην Αθήνα στις 2 Απριλίου 2017 όπου κατέκτησε την 3η θέση στην 1η Κατηγορία Γυναικών.

Ο κ. Βοργιαζίδης συνεχάρη τόσο την κ. Παπανώτα όσο και τις προπονήτριες της αλλά και τον πρόεδρο του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου για αυτή την επιτυχία που όπως υπογράμμισε αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την πόλη και επιβεβαιώνει τη διαρκή άνοδο του αθλήματος στην περιοχή μας. Παράλληλα, τόνισε πως τέτοιες διακρίσεις εμπνέουν και παραδειγματίζουν κι άλλους αθλητές να συνεχίσουν τον δύσκολο αγώνα του πρωταθλητισμού ο οποίος είναι συνδεδεμένος με στερήσεις και μεγάλη προσπάθεια. Τέλος, ευχήθηκε στην αθλήτρια υγεία και μελλοντικές διακρίσεις καθώς και καλή επιτυχία στους εκπαιδευτικούς της στόχους.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb