Logo

Πρωτιές για ΕΟΣ Νάουσα και Ράλλη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλπικών αγωνισμάτων

Με τις καλύτερες εντυπώσεις ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα αλπικών αγωνισμάτων, των κατηγοριών ΑΓΕΝ (Άνδρες, Γυναίκες, Έφηβοι, Νεάνιδες). Ένα Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε στο Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρρας, με έντονο συναγωνισμό και πολύ θέαμα.

Στο αγώνισμα του ομαδικού παράλληλου η ομάδα του ΕΟΣ Νάουσας ήταν η μεγάλη νικήτρια με τους αθλητές Β. Μάντσιο, Α. Κατσάνη, Σ. Ράλλη και Α. Μάντσιου να είναι ασυναγώνιστοι.

Η Σοφία Ράλλη (ΝΑΟ) με τη σειρά της είχε αυτή τη φορά τους καλύτερους χρόνους (1:25,28) και κέρδισε την πρώτη θέση στις γυναίκες, ενώ η Αρίστη Κυρίτση διπλασίασε τα χρυσά μετάλλια και ανέβηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου στις νεανίδες.

Ο Γιάννης Αντωνίου κέρδισε το τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος 2017 στο αγώνισμα της γιγαντιαίας τεχνικής κατάβασης. Ο πρωταθλητής του ΕΟΣ Καρπενησίου με συνολικό χρόνο 1:37,37 έκανε έναν εντυπωσιακό αγώνα και δίκαια κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο.

Στην κατηγορία νέων πρώτευσε ο Αθανάσιος Κατσάνης (ΝΑΟ) με συνολικό χρόνο 1:41,11, ενώ με χρόνο 1:45,47 ο Φίλιππος Κόζαρης του ΕΟΣ Αθηνών ήταν ο μεγάλος νικητής στην κατηγορία των εφήβων.

Στις γυναίκες στο ίδιο αγώνισμα, η Μαρία Σαμαρίνου έκανε έναν εξαιρετικό αγώνα και με συνολικό χρόνο 1:43,78 κατέκτησε το τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος. Στις νεάνιδες η αθλήτρια του Έσπερου Καλαμαριάς Αρίστη Κυρίτση κέρδισε το χρυσό μετάλλιο με συνολικό χρόνο 1:49,93.

Στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης (25.3.17) και στην κατηγορία ανδρών ο Γιάννης Αντωνίου επέβαλε την κυριαρχία του και κέρδισε το δεύτερο χρυσό μετάλλιο με συνολικό χρόνο 1:16,93.

Ο Νίκος Τζιόβας του ΑΛΠΙΣ ήταν ο νικητής της κατηγορίας νέων με εξαιρετικό χρόνο 1:17,38. Στους εφήβους ο Φίλιππος Κόζαρης κέρδισε ακόμη ένα χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1:26,88 και ήταν ο απόλυτος πρωταθλητής της κατηγορίας του.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb