Logo

Σε δυο διοργανώσεις οι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας

Έντονη η αγωνιστική δραστηριότητα των μικρών αθλητών τένις του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας το σαββατοκύριακο, καθώς στις 18 και 19 Μαρτίου έλαβαν χώρα το 3ο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (Ε3) και το 2ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής στους μικρούς αθλητές όλων των ηλικιών και όλων των επιπέδων (αγωνιστικό, κόκκινο, πορτοκαλί και πράσινο επίπεδο)!

Οι μεγαλύτεροι αθλητές του Ομίλου Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας αγωνίστηκαν στο Ενωσιακό Πρωτάθλημα Κεντροδυτικής Μακεδονίας που διεξήχθη στην Κατερίνη, με τον Ανανιάδη Μιχάλη να φτάνει στην 8αδα του τουρνουά (κατηγορία Α16), πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. Στην κατηγορία Α12 αγωνίστηκαν οι Μπαρμπαρούσης Γιάννης και ο Καρατόλιος Αντώνης, οι οποίοι παρουσιάστηκαν πολύ βελτιωμένοι σε σχέση με την περσινή χρονιά, και δημιούργησαν μεγάλες προσδοκίες για τη συνέχεια.

Παράλληλα την Κυριακή στο ΔΑΚ Βέροιας έλαβε χώρα το 2ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα στο οποίο συμμετείχαν οι junior αθλητές κόκκινου, πορτοκαλί και πράσινου επίπεδου. Όλες οι ομάδες στο Προπαιδικό Τουρνουά έπαιξαν εξαιρετικά.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb