Logo

Εξαιρετική παρουσία του ΕΟΣ Νάουσας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμων Αντοχής

Εξαιρετική ήταν η παρουσία των 17 συνολικά αθλητών, όλων των κατηγοριών, του ΕΟΣ Νάουσας στους ΠΑΧ Δρόμων Αντοχής, 11-12/3/17 στα 3-5 Πηγάδια, οι οποίοι κατάφεραν και τις δύο μέρες των αγώνων, να ανέβουν πολλές φορές στο βάθρο των νικητών και να αποσπάσουν συνολικά 7 κύπελλα, 3 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια.

Με την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης του χιονοδρομικού κέντρου, την βοήθεια των έμπειρων στελεχών του συλλόγου και των χιονοπτώσεων των τελευταίων ημερών, ο ΕΟΣ κατάφερε να κάνει έναν από τους καλύτερους αγώνες των τελευταίων ετών, προβάλλοντας ουσιαστικά το δύσκολο αυτό αγώνισμα στους αρκετούς θεατές που βρέθηκαν στο χιονοδρομικό.

Αγωνιστικά, η Μαρία Ντάνου έδειξε ότι διανύει περίοδο υψηλής φόρμας και κέρδισε το χρυσό στο σπριντ και το ασημένιο στα 5 χλμ., ενώ στο ομαδικό σπριντ, μαζί με την συναθλήτριά της Φαίη Γιαννακοβίτη κατέκτησαν την πρώτη θέση.

Στις νεάνιδες η Γωγώ Νιμπίτη πήρε δύο ασημένια μετάλλια, αφού μία ατυχής πτώση της στέρησε την πρόκριση στον τελικό του σπριντ και την διεκδίκηση του χρυσού. Η Φαίη Γιαννακοβίτη στην ίδια κατηγορία πήρε 3η θέση στα 5 χλμ.

Στην κατηγορία παίδων-κορασίδων ο Γιώργος Αναστασιάδης και η Στελλίνα Γιαννακοβίτη αντίστοιχα, επιβεβαίωσαν την υπεροχή τους έναντι των υπολοίπων και κέρδισαν από 2 χρυσά, ενώ η Μαριλίζα Νιμπίτη πήρε ένα χάλκινο στα 3 χλμ.

Στο ομαδικό σπριντ ανδρών οι, Νιμπίτης Γιάννης και Αναστασιάδης Γιώργος, κατέκτησαν την 3η θέση με την επανεμφάνιση του πρώτου στους αγώνες, μετά από αρκετά χρόνια αποχής.

Στις παγκορασίδες η Μάρα Τσιάρκα ήταν ασυναγώνιστη και κέρδισε άνετα το χρυσό.

Στην ίδια κατηγορία η Εύα Μπράβου έκανε ικανοποιητική εμφάνιση.

Στην προαγωνιστική κατηγορία έκλεψαν τις εντυπώσεις οι μικροί αθλητές Κατερίνα Βάικου , Γεωργία Τσιάρκα, Δάφνη Βάικου, Λυδία Τσιάτσιου ,Αγάπη Χατζή ,Άννα Φωτιάδου Γιώργος Κριτόπουλος.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb