Logo

Αλέξανδρος: Με επιτυχία το 1ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης

Με μεγάλη επιτυχία, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Αλέξανδρος Βέροιας διεξήγαγε την Κυριακή 5 Μαρτίου, το 1ο Προπαιδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης (Κόκκινου, Πορτοκαλί & Πράσινου Επιπέδου) του 2017!

Στη διοργάνωση πήραν μέρος ομάδες από την Κεντροδυτική Μακεδονία και πιο συγκεκριμένα, από την Καστοριά, τα Γιαννιτσά, τη Μεθώνη, την Πτολεμαΐδα, τη Βέροια & τη Νάουσα. Οι αποστολές όλων των ομάδων έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι καθώς έδωσαν συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και τέλεση των αγώνων των μικρών αθλητών.

Ο καιρός ήταν εξαιρετικός -αν και βρισκόμαστε στην αρχή της άνοιξης- και οι λιλιπούτιοι αθλητές πέρασαν ένα υπέροχο πρωινό παίζοντας πολλές ώρες τένις. Από τον Όμιλο Αντισφαίρισης Αλέξανδρο Βέροιας συμμετείχαν πολλοί μικροί αθλητές και στα τρία επίπεδα, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και πάνω από όλα απόλαυσαν το παιχνίδι τους! Ο προπονητής της ομάδας, Σταύρος Κουκουλομάτης, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όλα τα παιδιά.

Ο Πρόεδρος και Δ.Σ. θα ήθελα να ευχαριστήσουν θερμά του γονείς των μικρών αθλητών για τη συμμετοχή και την εμπιστοσύνη τους, καθώς και τους μεγαλύτερους αθλητές του Ομίλου, Ανανιάδη Μιχάλη, Γεωργόπουλο Γιάννη & Κουκουτέγου Μαρίλια για την βοήθεια που προσέφεραν στη διοργάνωση.

Copyright © 2007 - 2023 - Πληροφοριοδότης Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται - Ανάπτυξη LEONweb