Η Αναστασία Γιουβανάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική

giouvanaki

Ο Α.Ο. Αλέξανδρος Βέροιας Ρυθμικής Γυμναστικής, αλλά και όλοι οι υγιείς σκεπτόμενοι φίλοι του θαυμάσιου αυτού αθλήματος, εύχονται στην αθλήτρια Αναστασία Γιουβανάκη προσωπικά αλλά και στην Εθνική μας ομάδα της οποίας είναι μόνιμο μέλος της πεντάδας του ΑΝΣΑΜΠΛ Καλή Επιτυχία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα λάβει μέρος.

"Σε συγχαίρουμε ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ και νοιώθουμε χαρά, ικανοποίηση και ύψιστη τιμή που ως πρέσβειρα της Βέροιας και του συλλόγου μας θα συμμετάσχεις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής στην προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδος να προκριθεί στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο της Βραζιλίας το 2016.

Ο Α.Ο. Αλέξανδρος Βέροιας Ρυθμικής Γυμναστικής από την ίδρυση του είχε και έχει ως αρχή του, να αγκαλιάζει όλες τις αθλήτριες του και να δίνει ιδιαίτερη προσοχή στην σωματική και πνευματική τους υγεία, γι αυτό και οι επιτυχίες των αθλητριών μας είναι παρά πολλές και σημαντικές στους Πανελληνίους αγώνες.

Η συμμέτοχη σου ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ως μέλος της Εθνικής μας σε τρία Παγκόσμια κύπελλα, ένα Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και τώρα στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σμύρνη στις 24-29 Σεπτεμβρίου, δίνει μεγαλύτερη αίγλη και λάμψη στο σύλλογο μας, αλλά και σημείο αναφοράς ότι είσαι η μοναδική αθλήτρια της Εθνικής μας ομάδος από την επαρχία που η καταγωγή σου είναι η Βέροια" αναφέρει η ανακοίνωση του συλλόγου.