Εύκολα το Λιτόχωρο οι κορασίδες του Ποσειδώνα

Με πολύ καλή εμφάνιση οι κορασίδες του Ποσειδώνα Βέροιας νίκησαν την αδύναμη ομάδα του Λιτόχωρου στη Βέροια με 3-0 σετ. Σοβαρά τα κορίτσια της Βέροιας, έπαιξαν με πάθος, κυνήγησαν το σκορ και τελικά δικαιώθηκαν οι προσπάθειες τους.

Ολα τα κορίτσια πήραν χρόνο συμμετοχής. Οι φίλαθλοι που παραβρέθηκαν στον αγώνα είχαν ένα ευχάριστο απόγευμα και χεροκρότησαν όλα τα κορίτσια. Τα σετ 25-10, 25-12 και 25-15.

Από τις νικήτριες διακρίθηκαν οι Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Καρανικόλα Φρειδερίκη και Βενετικίδου Αγάπη.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ: (ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ) Ντακοπούλου Χρυσούλα, Τράιου Ελένη, Βενετικίδου Αγάπη, Σαράφη Μαρία, Κοντοπούλου Μαρία, Τσεά Μαρία, Τζίρου Αννα(libero), Καρανικόλα Φρειδερίκη, Γεωργιάδου Μ, Τσιούχα Μαριάννα, Τζιβάρα Καλλιόπη, Παπαευθυμίου Ολυμπία,

Κάλεσμα

Στο ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής χρονιάς, στο πρώτο παιχνίδι στη Βέροια, ο Ποσειδώνας Βέροιας προσκαλεί τους φιλάθλους της Βέροιας και τις οικογένειες τους να παρακαλουθήσουν και να χαρούν τον αγώνα βόλλει γυναικών μεταξύ του Ποσειδώνα και της Καστοριάς και να ενισχύσουν την ομάδα. Ο αγώνας γίνεται στο ΔΑΚ Μακροχωρίου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 14:00. Η είσοδος δωρεάν.