Ξεκινάει το φυτώριο αθλητών χιονοδρομίας του Σ.Χ.Ο. Βέροιας

Από τον Σ.Χ.Ο. Βέροιας ανακοινώθηκαν τα εξής:

Το Σάββατο 8/10 στις 10.30 στο ΕΑΚ Μακροχωρίου, ξεκινάει το φυτώριο αθλητών χιονοδρομίας.

Μπορεί τα χιόνια να αργούν ακόμη, οι μικροί μας αθλητές όμως δεν μπορούν να περιμένουν άλλο!! Παράλληλα με την εβδομαδιαία δράση του ορειβατικού τμήματος του Συλλόγου όπου ήδη συμμετέχουν οι μικροί χιονοδρόμοι (όπου είναι εφικτό), ξεκινάει και η εβδομαδιαία αθλητική δράση του Φυτωρίου μας με διάφορες αθλοπαιδιές.

Το φετινό διευρυμένο και ανανεωμένο πρόγραμμα διάρκειας 8 μηνών, εκτός από το κύριο κομμάτι, τις αναβάσεις στα χιονοδρομικά κέντρα την χειμερινή περίοδο, περιλαμβάνει δραστηριότητα για τους αθλητές μας από Οκτώβριο μέχρι Μάιο.

Υπεύθυνοι του Φυτωρίου νέων αθλητών για την season 2016-2017, δύο πολύ έμπειρα στελέχη του Συλλόγου, η Κατερίνα Κουκουτέγου και ο Γιώργος Τσιτσανόπουλος.

Πληροφορίες για εγγραφές κάθε Δευτέρα στα γραφεία του Συλλόγου στο κοινοτικό κατάστημα Ασωμάτων από τις 20.30-21.30, στα τηλέφωνα των υπευθύνων του Φυτωρίου, με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και από κοντά στους χώρους άθλησης!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!