ΕΟΣ Νάουσας: 23 μετάλλια στο ρολέρσκι

Τον καλύτερό τους εαυτό παρουσίασαν οι αθλητές του τμήματος Δρόμων Αντοχής του ΕΟΣ Νάουσας, στον διεθνή αγώνα και πανελλήνιο πρωτάθλημα ρόλερσκι που έγινε στην Αμφίπολη Σερρών 23-25/9/16, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική τους φυσική και τεχνική κατάσταση, ως αποτέλεσμα της δύσκολης περιόδου προετοιμασίας που προηγήθηκε.

Στα τρία αγωνίσματα που έγιναν - 7 χλμ ανάβαση, 1200μ σπριντ και 10 (5) χλμ απόσταση – και σε όλες τις κατηγορίες του διεθνή και του πανελλήνιου αγώνα, όπου συμμετείχαν συνολικά 90 αθλητές από 3 χώρες, οι Ναουσαίοι αθλητές κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο 23 φορές!!!... κατακτώντας συνολικά 7 χρυσά, 7 αργυρά και 9 χάλκινα μετάλλια, χωρίς να υστερήσει κανένας αθλητής σε απόδοση.

Η Ελίζα Αναστασιάδου στο διεθνή αγώνα βγήκε 1η στο σπριντ, 2η στην ανάβαση και 3η στην απόσταση, ενώ στο πανελλήνιο δύο φορές 1η στις Κ2, κάνοντας ένα συναρπαστικό αγώνα στο σπριντ, κερδίζοντας αθλήτριες υψηλότερου επιπέδου.

amf17

Η Μαρία Ντάνου, που ήρθε για τους αγώνες από την Ελβετία όπου ζει μόνιμα, αντίστοιχα βγήκε δύο φορές 2η και μία 3η στο διεθνή, και το ίδιο στο πανελλήνιο, διανύοντας περίοδο υψηλής φόρμας και στοχεύοντας σε ακόμη υψηλότερους στόχους στο μέλλον.

Ο Δημήτρης Μπατσής κατέλαβε δύο φορές την 2η θέση και μία 3η στους εφήβους, βελτιώνοντας κατά πολύ τους βαθμούς FIS του.

Η Γωγώ Νιμπίτη πήρε τρία χάλκινα μετάλλια στις γυναίκες και με έντονα ανοδική πορεία στις επιδόσεις της, σε σχέση με την περσινή χρονιά, υπόσχεται πολλά για τη συνέχεια.

Η Φαίη Γιαννακοβίτη κατετάγη δύο φορές 3η στις Κ2, ενώ στις Κ1, η αδερφή της, Στελίνα Γιαννακοβίτη μονοπώλησε το ενδιαφέρον κατακτώντας δύο χρυσά, με την Μαριλίζα Νιμπίτη να βγαίνει δύο φορές 4η σημειώνοντας όμως μεγάλη βελτίωση στην ανάβαση.

Στους παμπαίδες ο Γιώργος Αναστασιάδης κέρδισε άνετα το χρυσό στην απόσταση, ενώ στο σπριντ πήρε χρυσό στη μεγαλύτερη κατηγορία (Π1).

Την παράσταση έκλεψε η λιλιπούτεια Μάρα Τσιάρκα που έτρεξε εκτός συναγωνισμού στις πανκορασίδες και τερμάτισε 1η.