Διακεκριμένους αθλητές και αθλήτριες τίμησε η Μελίκη - Δείτε ποιοι τιμήθηκαν (φωτογραφίες)

Δεκαεπτά αθλητές και αθλήτριες που διακρίθηκαν στα αθλήματα που επέλεξαν τίμησε την Παρασκευή το βράδυ η τοπική κοινότητα Μελίκης, στα πλαίσια των 4ήμερων εκδηλώσεων του «Μελικιώτικου πανηγυριού».

Πρόκειται για αθλητές που πρόσφεραν τα μέγιστα στον αθλητισμό του τόπου και διακρίθηκαν σε πανελλαδικό αλλά ευρωπαϊκό επίπεδο. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αλέξανδρος Ακριτίδης ο οποίος επεσήμανε ότι στόχος είναι η εκδήλωση να έχει και συνέχεια τα επόμενα χρόνια, ώστε να αποδοθούν τα εύσημα σε όλους όσους έχουν προσφέρει σε τοπικό ή σε Πανελλήνιο επίπεδο, είτε αθλητές, είτε προπονητές.

Δημοσιεύτηκε από Facebook στις Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2016

Συγκεκριμένα τιμήθηκαν:

Οι πρωταθλήτριες της ακροβατικής γυμναστικής Ελένη Μαμουτοπούλου, Κρυστάλλω Μοσχοτά, Σωτηρία Παπαρώση, Ολυμπία Παλατσιώτη, Ευδοκία Νέζη του ΓΑΣ Μελίκη.

Οι ποδοσφαιριστές Τάκης Καραγκιοζόπουλος (πρωταθλητής με την ΑΕΚ και διεθνής), Κώστας Παυλόπουλος (Παναθηναϊκός, ΟΦΗ, ΑΕΚ, Εθνική), Αντώνης Νατσούρας (Βέροια, Ηρακλής, Ιωνικός, Τορίνο, Κίεβο Βερόνα, Κρεμονέζε, ΟΦΗ, Πανθρακικό, Καλλιθέα, Δόξα Δράμας).

Οι καλαθοσφαιριστές του ΓΑΣ Μελίκης Δημήτρης Στάκταρης (Ηρακλής), Σωτήρης Ντόβας (Φίλιππος, Αρκαδικός, Αγρίνιο, Ηρακλής Κοζάνης), Βασίλης Μαυρίδης (Φίλιππος, Αιγινιακός), Αλέξης Μαυρίδης (Μαντουλίδης, Μακεδονικός, Φίλιππος Αίαντα Ευόσμου), Φαίδων Παραπούρας (Ίκαροι Σερρών).

Η χαντμπολίστρια Γρηγορία Γκόλια (ΓΕΒ, Αναγέννηση Άρτας, Ορμή Πάτρας, Όλτενμπουργκ, ΠΑΟΚ)

Ο βολεϊμπολίστας πρωταθλητής Θάνο Τερζή (Ηρακλής, ΠΑΟΚ Ολυμπιακός, Γαλλία Ισπανία, Ρουμανία).

Οι διακεκριμένες αθλήτριες ΑμΕΑ Στεφανία Ασλανίδου, Βενετία Γούτση.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Σύλλογος Καράτε Αγκαθιάς – Μελίκης και το τμήμα Ακροβατικής Γυμναστικής του Φιλίππου Μελίκης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Σαρακατσιάνος, ο πρώην αντιδήμαρχος Σάκης Χαλκίδης και εκπρόσωποι φορέων της Μελίκης.