Ο Αλέξανδρος στο Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης & Tennis Camp

Ο Ιούνιος είναι πάντοτε ένας μήνας έντονης αθλητικής δραστηριότητας για τους μικρούς αθλητές του tennis, καθώς πέρα από τα τουρνουά που διεξάγονται, λαμβάνει χώρα και το καθιερωμένο tennis-camp του συλλόγου.

Το πρόγραμμα του tennis-camp περιλαμβάνει μαθήματα, προπονήσεις, τουρνουά και πολύ παιχνίδι. Οι μικροί αθλητές βρίσκονται σε εντατικούς ρυθμούς προπόνησης και εξασκούν τις βασικές για το άθλημα δεξιότητες, με έμφαση στην τεχνική τους και τη φυσική τους κατάσταση.

Επιπλέον, μέσα στον Ιούνιο λαμβάνουν χώρα αρκετά τουρνουά δίνοντας την ευκαιρία στους μικρούς αθλητές να αγωνιστούν, να θέσουν σε εφαρμογή τα όσα μαθαίνουν, και πάνω από όλα να διασκεδάσουν και να χαρούν!

temg

Πιο συγκεκριμένα, φέτος έλαβε χώρα και το 3ο Ε3 Ενωσιακό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης της Ένωσης Κεντροδυτικής Μακεδονίας στη Νάουσα. Από τον Όμιλό μας, στο τουρνουά συμμετείχαν οι: Μπαρμπαρούσης Γιάννης (Α12), Ανανιάδου Δανάη (Κ12), Κουκουτέγου Μαρίλια (Κ12), Ανανιάδης Μιχάλης (Α14) & Γεωργοπούλου Ναταλία (Κ14).
Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε η Κουκουτέγου Μαρίλια, η οποία κατέκτησε την 3η θέση στην κατηγορία της, κερδίζοντας το 1ο της μετάλλιο και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Επίσης, πολύ καλές εντυπώσεις άφησε η Ανανιάδου Δανάη, η οποία αν και μικρή στην κατηγορία της, κατάφερε επάξια να μπει στην 8αδά! Την ίδια θέση πήρε και ο αδερφός της Ανανιάδης Μιχάλης.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Προπονητής του Συλλόγου Σταύρος Κουκουλομάτης θα ήθελαν να συγχαρούν όλα τα παιδιά για τη συμμετοχή και για τις επιτυχίες τους καθώς και να ευχαριστήσουν θερμά του γονείς για την αμέριστη υποστήριξη και ενθάρρυνση τους.

Πηγή: http://oaav-tennis.gr/