Τελική φάση επιτραπέζιας αντισφαίρισης παμπαίδων-παγκορασίδων στην Πάτρα

Το Σάββατο- Κυριακή και Δευτέρα 18-19-20 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο «Αλεξιωτησσας» στην Πάτρα έγινε η τελική φάση παμπαίδων και παγκορασίδων. Συμμετείχαν οι 32 καλύτεροι παμπαίδες και οι 26 καλύτερες παγκορασίδες από όλη την Ελλάδα.

Από τον σύλλογο Α.Σ.Ε.Α. Βέροιας συμμετείχε ο Καραμούτης Ανδρέας που αγωνίστηκε στο ατομικό , στο ομαδικό με τον Χατζηιωαννίδη Δανιήλ και στο διπλό κάνοντας ζευγάρι με τον Εφραιμίδη Κωνσταντίνο του Απόλλων Καλαμαριάς.

Από τον σύλλογο Ο.Ε.Α. Βέροιας προκριθήκαν οι παγκορασίδες Βελέντζα Φωτεινή και Χατζηιωαννίδου Παρασκευή που αγωνίστηκαν σε ατομικό, διπλό και ομαδικό.

Στον όμιλο οι παγκορασιδες του ΟΕΑ Βέροιας έπαιξαν με Ολυμπιακό Πειραιώς , Χανιά και ΓΑΣ Ελευσίνα. Οι αθλήτριες έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους ξεπερνώντας και τις δικές τους προσδοκίες όμως κάποιες ατυχές στιγμές τους στέρησε την πρόκριση. Πρωταθλητής στέφτηκε ο Ολυμπιακός με τα Χάνια να ακλουθούν στη δεύτερη θέση.

Στον όμιλο των παμπαιδων οι αθλητές του ΑΣΕΑ Βέροιας έπαιξαν με τους Φοίνικες Πάτρας και Σάρισες Φλώρινας.
Στο διπλό ο Καραμουτης Ανδρέας με τον Εφραιμιδη του Απόλλων Καλαμαριας απέκλισαν το διπλό από Πάτρα- Κόρινθο αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια από τον Ολυμπιακό χάνοντας 3-1.

Όλοι οι Βεροιώτες αθλητές έκαναν μια πολύ καλή εμφάνιση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κάνοντας περήφανο τον προπονητή τους. Η μικρή αυτή αποτυχία στους Αγώνες τους έχει πεισμώσει και δίνουν ραντεβού στα επόμενα πρωταθλήματα για καλυτέρα αποτελέσματα.