Χάλκινο μετάλλιο για την Κατερίνα Κιάτση στην ρυθμική

Στην πόλη της Βέροιας πραγματοποιήθηκε ο Διασυλλογικός Αγώνας Βορείου Ελλάδος στην κατηγορία των Κορασίδων. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Φιλίππειο Γυμναστήριο στις 14 Μαΐου . Στον αγώνα συμμετείχαν 54 αθλήτριες ηλικίας 2004-2005 οι οποίες αγωνίστηκαν σε 4 προγράμματα σχοινί, στεφάνι, μπάλα και κορύνες . Ο Α.Π.Σ Φίλιππος Βέροιας συμμετείχε στον αγώνα με 3 αθλήτριες την Κιάτση Αικατερίνη , Σιμόνσκα Τσβετελί Νικόλ και Κριαρά Ελπίδα.

Η Κιάτση Αικατερίνη η οποία είναι 1ης χρονιάς κορασίδα κατάφερε να ξεπεράσει των εαυτό της ύστερα από σκληρή προπόνηση και υπό την καθοδήγηση της προπονήτρια της Μωυσιάδου Κατερίνα να ανέβει στο βάθρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι πολύ δύσκολο να καταφέρεις σε ατομικό επίπεδο να κατακτήσεις μετάλλιο καθώς αντιμετωπίζεις και αθλήτριες μεγαλύτερης ηλικίας και πιο πεπειραμένες. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την Κιάτση Αικατερίνη που παίζοντας στο γήπεδο της απέδειξε το ταλέντο της . Ένα αστεράκι εξελίσσετε στο τμήμα της Ρυθμικής Γυμναστικής του Φιλίππου Βέροιας. Ξεκίνησε πριν από 2 Χρόνια την αγωνιστική της καριέρα στην πρώτη της χρονιά κατακτώντας την 48η θέση , την επόμενη χρονιά σκαρφάλωσε στην 21η θέση και φέτος με το πείσμα της και τη δουλειά της κατάφερε να φτάσει στην 8η θέση στο σύνθετο ατομικό και το Χάλκινο μετάλλιο στο Σχοινάκι. Κατέκτησε επίσης την 6η θέση στο στεφάνι και την 9η θέση στις κορίνες. Θα μπορούσε να βρίσκετε ακόμα πιο ψηλά αν δεν έκανε κάποια λάθη στο πρόγραμμα της με την μπάλα.

Πολύ καλή εμφάνιση και η Τσβετελί Νικόλ η οποία ξεκίνησε πρώτα στο άθλημα της ενόργανης και το τελευταίο χρόνο ασχολείται ενεργά με την Ρυθμική Γυμναστική. Κατάφερε όμως να ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες και να κάνει μια όμορφη παρουσία καθώς αγωνίστηκε και στα 4 όργανα.

Η Κριαρά Ελπίδα ξεκίνησε την αγωνιστική της καριέρα από τα τμήματα Χορού του Φιλίππου καθώς όμως ξεχώρισε για την ευλυγισία της εντάχτηκε στο αγωνιστικό τμήμα Ρυθμικής με αποτέλεσμα να αγωνιστεί φέτος για πρώτη Χρονιά σε 3 όργανα με πολύ καλά αποτελέσματα.

Οι προπονήτριες τους Μωυσιάδου Κατερίνα , Παυλίδου Μαρία και η μπαλαρίνα τους Knyazeva Natalia δήλωσαν:’’ ότι είναι φανερά βελτιωμένες από τους προηγούμενους αγώνες τα κορίτσια του Φιλίππου με σκληρή δουλειά και σωστή καθοδήγηση θα έρθουν και άλλες επιτυχίες στο σύλλογο αλλά και στην πόλη της Βέροιας .

Επόμενος αγώνας είναι η Τελική Φάση Κορασίδων που θα γίνει στην Θεσσαλονίκη στης 28 Μαΐου στο Γυμναστήριο της Μίκρας . Ευχόμαστε ότι καλύτερο’’.