Μεγάλη επιτυχία για την επιτραπέζια αντισφαίριση της Βέροιας

Το Σάββατο 14-5-16 στη Θεσσαλονίκη έγινε η προκριματική φάση ατομικού παμπαίδων και παγκορασίδων . Έλαβαν μέρος 71 παμπαίδες και 22 παγκορασίδες από Ιωάννινα, Εύοσμο, Τρίτων θΕΣ , ΧΑΝΘ, Έδεσσα, Κοζάνη, Φλώρινα, Θέρμη, Λάρισα, Καστόρια, Απόλλων Καλαμαριάς Πολύγυρος ΝΑΥ. ΒΟΤΣΗΣ ΘΕΣ, ΝΕΜΕΣΗΣ Θες, ΕΧΕΔΩΡΟΣ Σίνδου , Καρδίτσα και φυσικά από τους συλλόγους της πόλης μας ΟΕΑΒ και ΑΣΕΑΒ.

Στους Παμπαίδες 7 αθλητές έπαιρναν πρόκριση από την Βόρεια Ελλάδα για την τελική φάση στης 18-19-20\6\20016 στην Πάτρα όπου θα βρεθούν 32 καλύτεροι από όλη την Ελλάδα. Το ένα εισιτήριο το πηρέ ο Καραμούτης Ανδρέας του ΑΣΕΑΒ Βέροιας Σημ. δεν έχασε ούτε ένα σετ. Η μεγάλη έκπληξη ήρθε όμως από τις δυο παγκορασίδες του ΟΕΑ Βέροιας Χατζηιωαννίδου Παρασκευή και Βελέντζα Φωτεινή οι οποίες ούτε στους αρχικούς ομίλους δεν ήταν φαβορί παρόλα αυτά με εξαιρετικές εμφανίσεις πρωτεύσαν στους ομίλους και στα επόμενα παιχνίδια νοκ αουτ. Έκαναν νίκες και πήραν τα δυο από τα τρία εισιτήρια που πάνε στα τελικά της Πάτρας όπου θα είναι 26 καλύτερες από όλη την Ελλάδα και είναι οι μοναδικές εκπρόσωποι στο ομαδικό από την Βόρεια Ελλάδα.

Ακόμη συμμέτοχη είχαν:

ΟΕΑΒ
1) Βελέντζας Δημήτρης 2-1
2)Γκουτσας Αθανάσιος 2-1
3) Τσιαμητρος Σωτήρης 2-1
4) Γκουτρας Παναγιώτης 0-3

ΑΣΕΑΒ
Χατζηιωαννιδης Δανιηλ 2-1

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά στους γονείς και φυσικά στους προπονητές Τσιαλτζούδη Γιώργο και Τσιαλτζούδη Βαγγέλη.