Απόλυτη επιτυχία στους αγώνες ρυθμικής κορασίδων, στη Βέροια

Το ξεχωριστό θέαμα, η εντυπωσιακή παρουσία από πολλά υποσχόμενες αθλήτριες, αλλά και η οργανωτική αρτιότητα χαρακτήρισαν τον αγώνα της Α’ φάσης Ρυθμικής Γυμναστικής Συλλόγων & Ατομικού Γ’ Κατηγορίας (Κορασίδων), Περιφερειών Β’ – Δ’, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (14/05) στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Φιλίππειο» της Βέροιας.

Η τέλεση του αγώνα στην πρωτεύουσα της Ημαθίας αποτέλεσε ένα κερδισμένο στοίχημα για την ΑΕΣΓΒΕ, που είχε την οργανωτική ευθύνη υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο. και του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Αλέξανδρος, τα στελέχη του οποίου συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχία του εγχειρήματος, αφού εργάστηκαν υποδειγματικά για την άρτια προετοιμασία της διοργάνωσης.

Την υψηλότερη βαθμολογία στο σύνθετο ατομικό συγκέντρωσε η Αναστασία-Παρθένα Γιαγκιώζη του Διαγόρα Αμπελοκήπων (48,150 β.), μπροστά από την Ειρήνη Κομψελίδου του ίδιου συλλόγου (47,700 β.) και την Ειρήνη-Σπυριδούλα Τσιοναρά της Γ.Ε. Λάρισας (46,950 β.).
Στο ομαδικό, ο Διαγόρας Αμπελοκήπων πρώτευσε με 186,500 β., μπροστά από τον Αστέρα Ελευθερίου-Κορδελιού (177,600 β.) και τη Γ.Ε. Λάρισας (159,800 β.).

Στα διαλείμματα του επίσημου αγωνιστικού προγράμματος, ξεχωριστή λάμψη έδωσαν με την εμφάνισή τους οι αθλήτριες της κατηγορίας Νεανίδων Κατερίνα Δερβίση και Ζωή Ντίτσιου, οι οποίες έχουν επιλεγεί για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής στο Χολόν του Ισραήλ (17-19 Ιουνίου), μαζί με τις Έλενα Σκαλίμη-Παλλίδου και Μυρτώ Αθανασουλάκη.

Δείτε ΕΔΩ τα πλήρη αποτελέσματα της διοργάνωσης